Red Lipstick Look – How I Wear It

Som regel bruker jeg bare rød leppestift for photoshoots, og det er ganske sjeldent at jeg bruker det til hverdagen. Til tross for dette synes jeg det er utrolig fint, så lenge man bruker det på riktig måte. 

Personlig synes jeg det rett og slett ser for mye ut hvis jeg har mye øyesminke (store falske øyenvipper, sterk øyenskygge) i tillegg til rød leppestift, så jeg velger som regel veldig naturlig øyenskygge og noen falske øyenvipper som ser naturlig ut, men gir et åpent og fint blikk. Noen ganger synes jeg eyeliner kan være fint også, men da er det som regel ikke øyenskygge og en veldig fin og tynn eyeliner strek. 

For resten av ansiktet liker jeg ikke blush eller for mye bronzer sammen med leppestiften. Mitt beste tips vil rett og slett være å la de røde leppene snakke for seg selv og la alt det andre være mer naturlig og enkelt. 

Her ser dere et naturlig look med rød leppestift. På ansiktet mitt brukte jeg foundation, litt bronzer og highlighter - sammen med leppestiften. Jeg brukte også øyenbrynsblyant, naturlig øyenskygge ved å blande lilla brun med litt oransje farge, og falske øyenvipper. 

Da jeg bodde i London i to år jobbet jeg for et kjent sminkemerke, så det sminke har helt klart blitt en stor hobby for meg! 

Gi stjerner til dette innlegget:
I made it to the mountains!
Er du for liten?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på