fbpx

Sånn kan det gå...

Sånn kan det gå...

 

foto av Knut Yrvin

 

Heisann og god morgen!

 

Nå er det en god stund siden sist innlegg, men nå skal dere få høre hvorfor! I skrivende stund sitter jeg foresten pakket inn i et pledd og drikker en sterk 7dl kopp med kaffe for å holde meg våken gjennom dagen, haha! 

 

Ting har gått slag i slag siden sist jeg blogget, akkurat slik jeg liker det. Mye av tiden min gikk til planlegging av min kjære fars begravels. Noe jeg naturligvis aldri har gjort før og jeg var ikke klar over hvor mye som faktisk måtte gjøres engang! Men det ble en veldig, veldig fin og verdig begravelse! 

 

Så var det jo Misseskole lørdag 30. januar og jeg presterte å legge igjen PC’n min hjemme. Så det er egentlig hovedårsaken til at jeg ikke har blogget. Ikke bra, Camilla! 

 

Som sagt så var det jo misseskole i helgen (kommer til å blogge mer om det senere i dag) og den var jo i flotte, fantastiske Oslo. Var der fra fredag til tirsdagsnatten hvor jeg reiste hjem med nattoget (til Trondheim, natt til i dag), og der fikk jeg hele 2,5 timer søvn, men jeg har ikke tid til å sove nå, haha! Nå skal det jobbes! Rett og slett derfor jeg drikker så mye kaffeee :) 

 

Var også på en photoshoot med en av mine topp favoritt fortografer, Andreas Brekke mens jeg var i Oslo. Alltid like koselig å jobbe med han. 

 

 

Så hadde jeg ‘’kontordag’’ på mandag og på kvelden ble det faktisk en svipp tur innom Rock City Halden, og det er helt sikkert en veldig fin by det. Fikk ikke sett så mye da det var mørkt da jeg kom og jeg bare dro rett til togstasjonen dagen etter for å reise tilbake til Oslo s, men blir å dra tilbake igjen snart, og da får jeg se hvordan byen ser ut! Men de få menneskene jeg møtte på var veldig hyggelige da :) Det gikk i komplement og ble til og med ønsket velkommen, haha! Så det var ikke så værst bare det gitt. 

 

Men nå må jeg hoppe ut av pleddet og drikke opp koppen min med kaffe før turen går videre inn til byen for photoshoot med fotograf Frank Foss og kjoledesigner Nina Thorsø. 

 

Ønsker alle en strålende fantastisk dag! 

 

 

 

 

Balkan-misser
Kurs:)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på