fbpx

SE OG HØR idag: Eirin Grinde Tunheim, Født gutt. Nå vil hun bli Miss Norway.

(Foto: tina Bergersen)

Linken til artikkelen: https://www.seher.no/kjendis/fodt-gutt-na-vil-hun-bli-miss-norway/70891210

 

Igjen, jeg er meget takknemlig for en mulighet til å formidle frem saken min og prosjektet jeg jobber for. Evolusjonen har formet oss ulikt. Vi er ulike og flinke på forskjellige måter. Det er så mange synonymer til et ord som "annerledes". Alle har hver sine styrker og fordeler. Finn dine gode sider og jobb videre med dem. Hjelp andre til å nå målene sine. Løft opp samfunnet vi lever i. Gjør det til et behagelig sted for alle. Vi er like viktige og vi er avhengige av hverandre.

 

Hverken deg eller meg er mer viktige enn andre. Et tannlegeyrke som jeg snart går inn i er ikke mer viktig enn en renholdsjobb som var den første jobben til min mor. Alle yrker er like viktige. Alle skal få lov til å stråle og troverdighet og ærlighet er mer viktig enn hvor i klassesamfunnet vi befinner oss i. Alle fortjener å vise seg fram.

 

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

 

Dagbladet i dag: - Jeg vil være noen å se opp til.
TV2 idag: Eirin ble født i guttekropp i Thailand –...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på