fbpx

TV2 idag: Eirin ble født i guttekropp i Thailand – nå kan hun bli Norges vakreste kvinne

Link til artikkelen: https://www.tv2.no/underholdning/10480176/?fbclid=IwAR38c5NCYmor21dS9s8VLoetTUO8QEqzTELd-Bon3kekn-_IIU1Cy6MIXTw 

 

Den første transseksuell som representerer Norge i Miss Universe 2019?

 

Å være en innvandrer, thai kvinne og transseksuell gir tidligere negative inntrykk blant mange folk. Folk kalte meg “homo” på ungdomsskole fordi jeg står fram som en person født i en feil kropp. Jeg var aldri redd for å vise hvem jeg er. Jeg var ærlig. “Æsj” sa de. Livet var preget av voldelig ord og reaksjoner at kroppen min utviklet en resistens egenskap. Å holde motivasjon for skole oppe var det nødvendig med riktig mindset. Ha noe som heter “Growth mindset”. En person med growth mindset vil alltid fokusere på deres mål uansett hva slags utfordringer som oppstår. Ikke ha “Set up to failed syndrom” som de fleste. Utfordring er relevant for at vi skal utvikle oss. Det er ingen mål er som endelig mål. Når du har fullført et mål, kom du deg et steg videre. Du er på toppen, ett steg videre. Endelig målet er det ikke. Du puster fortsatt, du er ung. Du er nødt til å sette deg et nytt mål. Ikke vær en mus som løper i en sirkel hjul som aldri kommer ut av den hjulen. Å leve et 8-16 liv som lengter etter helger er ikke en løsning for lykkelighet. Når noen sier at de elsker å stå opp klokken 04:00 for å løpe eller trene, oppfattes andre denne person som psykisk syk. Har du lagt merke til at kun 1-5% av folk lykkes med sin karriere og mål. 

 

En Harvard studiet har gjort en undersøkelse på en gruppe studenter før fullført studiet; 30% svarte de ikke hadde mål, 40 % svarte de har korte mål, 10-5% svart de har langsiktig mål. Etter 20 år, har de fulgt de samme studentene. Det viste at de som hadde mål hadde nettoformue som utgjorde 90% av resten. 40% var middelklasse og resten 35 som svarte de ikke hadde mål, var de fattigste. 

 

Uansett bakgrunn, identitet, religion er det viktigste og løsningen til suksess et klart mål. Have vision. sikter høy. Ha ambisjon og motivasjon oppe. Hold hodet kaldt. Dropp it like it hot om saken som fører til bortkasting av tid. Der om 6000 mil ligger målet ditt. Bruk all kapasitet du har til å bevise verden at du er god nok og fortjener denne belønningen. Ros for deg og din nærmeste fordi ingen kommer til å rose deg først og fremst. Vær snill med den person i speilet og ha en stor smil. Det er den person du kommer til å møte hverdag helt til din siste sekundet på denne planeten. 

 

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

SE OG HØR idag: Eirin Grinde Tunheim, Født gutt. N...
20% rabatt på restylane
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på