fbpx

Siste mulighet

Heihei! Jeg vil bare titte innom for å fortelle at i dag er siste muligheten til å stemme på meg i finalen, om du ønsker det. Ved midnatt stenger avstemningen, og det er derfor kun noen få timer igjen til å stemme. Om du har stemt før og vil stemme igjen, eller vil stemme for første gang sender du en SMS med kodeordet MISSU 5 til 2401. En stemme koster 20 kroner, og du bestemmer selv hvor mange ganger du vil stemme. Jeg er veldig takknemlig for alle stemmene jeg har fått gjennom konkurransen, og jeg setter stor pris på hver eneste en.

MISSU 5 til 2401

I morgen sjekker jeg inn på hotell i Oslo for å finne roen og gjøre meg klar til finalen. Det er veldig greit med eget hotellrom så jeg får slappet av mest mulig før finalen, samtidig som jeg får tid til å tenke på meg selv og hva jeg skal gjøre på scenen. Vi skal ha en liten samling med alle finalistene i morgen kveld for å forberede oss til finalen. På lørdag går det slag i slag hele dagen, og vi starter finaledagen allerede klokka 9. Da er det fullt kjør med generalprøver, sminking og ordning av hår frem til showet starter på kvelden. Det kommer med andre ord til å gå slag i slag fremover, og nå kan man virkelig begynne å telle ned timene til finalen. Dette blir moro!

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ankommet Oslo! + Del 3 av veien ut av mørket er ut...
Jeg skal intervjues av GodkveldNorge!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på