fbpx

Sjekk ut mine nye maxikjoler!

Sjekk ut mine nye maxikjoler!

God kveld, alle sammen! 

Idag har jeg vært en liten runde i Kristiansand og tittet litt med noen venninner. Jeg var innom Gina tricot og fant meg to utrolig fine maxikjoler og en søt topp! 

b2ap3_thumbnail_maxirosa.jpg


Jeg fikk også vite at jeg skal gå et show og stå på stand på en klesmesse her nede på Sørlandet på onsdag og torsdag! Det skal bli spennende :) 
b2ap3_thumbnail_maxisvart.jpg
Idag har jeg skrevet meg ut av modellbyrået jeg har vært i de siste 2 årene. Jeg har funnet ut av at jeg syns det er mer lønnsomt å jobbe freelance som modell her i Norge for min del. Det å være i et modellbyrå er for mange jenter en unik mulighet for å få igang en karrière, men jeg vil nå prøve meg som freelancemodell i en tid framover for å forsøke å se hvordan det er. 
b2ap3_thumbnail_topgul.jpgb2ap3_thumbnail_gultopforfra.jpg
Jeg tenker å kanskje lage et innlegg hvor jeg forklarer litt om hvordan man bør gå fram om man har lyst til å prøve seg som modell. Hva man bør unngå, og hvor mange feller man kan gå i! Hvis noen har forslag, eller spørsmål jeg kan legge inn i innlegget er det bare å sende meg en pm på facebook, eller legge igjen en kommentar :) 


Ha en fin kveld 


Anette <3


 

Lurer dere på hvor jeg er ?
10 ting du ikke vett om meg!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på