fbpx

Snart reiser jeg til Marbella

Jeg håper dere har hatt en fantastisk start på sommeren. Dagene går raskt, og før vi vet ordet av det, er det tid for spennende eventyr og minneverdige opplevelser. For min del nærmer helgen seg med stormskritt, og jeg er overlykkelig over å dele med dere at jeg snart reiser til den vakre spanske byen Marbella! Planene mine i Marbella er intet mindre enn magiske. Ikke bare skal jeg nyte de solfylte strendene, den pulserende atmosfæren og den deilige maten, men jeg har også noen utrolig spennende møter som venter på meg. En av mine sponsorer, Cosmetic Glue Company, har invitert meg til et møte for å diskutere kommende samarbeidsmuligheter. Jeg er utrolig takknemlig for deres støtte og ser frem til å utforske mulighetene for et langsiktig partnerskap med dem. Men det er ikke alt! Under oppholdet mitt i Marbella har jeg også fått æren av å møte lederen for Maiti Nepal sin veldedighetsgalla. Maiti Nepal er en fantastisk organisasjon som arbeider for å bekjempe menneskehandel og hjelpe ofre for trafficking. Som en ærefull rolle, har jeg blitt bedt om å være konferansier på deres veldedighetsgalla som finner sted i september. Dette er en utrolig mulighet for meg å bidra til en viktig sak og hjelpe til med å samle inn midler som vil gjøre en reell forskjell i livene til så mange mennesker.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ensomhet i den glemte aldersgruppen
Verdens bloddonordag

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på