fbpx

Sol, Trening og Mandag!

Sol, Trening og Mandag! Foto: Studio Hodne

God mandag alle! 

Håper dere alle har hatt en flott start på uken. 

Jeg startet dagen med en rask tur på gymmen. Siden jeg hadde litt lite tid ble det bare en halvtimes cardio. Mandag betyr trim for eldre. Og i dag tenkte jeg å nyte det fine været med å gå til eldresentret. Solen skinner i Fredrikstad selv om det er litt kaldt ute. Og er det en ting jeg elsker å gjøre i Fredrikstad, så er det å nyte Glomma. Jeg tok byfergen fra sentrum til Gamlebyen, og gikk derifra til der jeg har trimgruppen.  

Dagens trim gikk supert! Nå er det noen uker siden vi startet det nye treningsprogrammet, så vi har endelig kommet ordentlig inn i det.  

Etter trimmen tok jeg meg en tur innom gamlebyen, der jeg hilste på geitene, og kjøpte meg en kaffe. Mandagsmorgener er så herlige, og ingenting er bedre enn å starte uken med nydelige omgivelser, dyr og positive opplevelser. 

Har også valgt ut bildene til semifinaleuttaket nå, så nå skal de bare bearbeides, så er de klar til å legges ut.  Gleder meg til å vise dere resultatet. 

-Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å sponse meg, så kontakt meg gjerne på Instagram eller på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Debattinlegg i BA!
Generasjon prestasjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på