fbpx

Tiden fremover i Miss Norway

Hei alle sammen!

Idag tenkte jeg å oppdatere dere litt om veien videre for oss deltagere i Miss Norway, og fortelle litt om hva vi skal gjennom de neste månedene! Det er mye vi skal gjennom frem mot finalen 10.August, og de første aktivitetene starter allerede om kun ett par uker. Jeg håper at dette kan gi dere ett bedre innblikk i Miss Norway konkurransen, og får en bedre forståelse av hva vi skal gjennom. Jeg gleder meg utrolig mye til alt som skal skje fremover, og ikke minst til å dele disse opplevelsene med dere!

Vi har (de fleste av oss) allerede vært gjennom Misseskolen (som du kan lese om HER). Misseskolen er ett 8 timer langt kurs som introduserer Miss Norway, forteller om alle aktivitetene vi skal gjennom og lærer oss opp i alt det nødvendige vi trenger å kunne for deltagelsen. Siste frist for å melde seg på Miss Norway er 15.Februar (så om du vil melde deg på, så bør du gjøre det nå!), så etter den datoen er alle årets deltagere med konkurransen, og aktivitetene kan offisielt starte.

I mars og April skal det holdes flere kurs og foredrag for oss deltagerene, og vi skal få høre hvordan fjorårets vinnere hadde det i sine internasjonale konkurranser. Dette gleder jeg meg masse til å høre mere om, og til å lære fra deres erfaringer gjennom disse kursene. 

21.Mars er semifinale uttaket, hvor vi skal levere inn diverse bilder og poste ett detaljert blogg innlegg om oss selv. I semifinale uttaket vil mest sannsynlig ett par av jentene falle av og ikke komme videre i konkurransen, men forhåpentligvis vår vi alle levert inn alt vi skal og kommer videre til neste runde av konkurransen. Alle som består denne runden vil offisielle bli semifinalister i Miss Norway. 

Foto: Roger Myrland

Deretter er det neste på planen catwalk kurset som skal holdes 20.April, hvor vi alle skal bli introdusert for catwalk med Miss Norway sin coach Klara. Dette er ett kurs alle kan melde seg på, selv om du ikke selv er deltager i årets Miss Norway! 

Kun en uke etter catwalk kurset (27.April) er finale uttaket, det siste uttaket for Miss Norway. For dette uttaket skal vi poste enda flere bilder, og igjen poste ett detaljert blogg innlegg. Dette uttaket fungerer likt som semifinale uttaket, hvor alle som leverer det de skal kommer videre, og blir Miss Norway finalister.

Etter finale uttaket blir det mye egen arbeid individuelt for oss deltagerene, frem til den beryktede beauty campen 8.Juni. Dette er ett kurs som skal lære oss deltagerene enda mere catwalk, introduserer deltagerene for meste parten av Miss Norway organisasjonen og skal gjøre oss alle bedre kjent. Alle som deltar på dette kurset skal delta på selve finalen.

Etter beauty campen er det enda mere egen arbeid for oss deltagere i 2 måneder, frem til finalen som skal holdes 10.August. Ett par dager før finalen møtes alle deltagerene, og vi får vite finale programmet og øver oss til finalen sammen. 

Dette er i hovedsak årets program for oss deltagere i Miss Norway 2024! Det er utrolig mye spennende som vi skal gjennom, noe jeg gleder meg masse til! Innimellom disse aktivitetene kan det også dukke opp flere kurs og foredrag, eller andre aktiviteter som ikke er fastslått enda. Denne planen inkluderer heller ikke noe av egen arbeidet som vi deltagerene skal gjøre, slik som photoshoots, intervjuer, møter eller andre aktiviteter. Så som dere nå nok har skjønt, så er det mye arbeid som ligger i det å være en Miss Norway deltager. Det er masse som skal gjøres, og mye å tenke på over en lang periode. Men hele prosessen er utrolig gøy og givende, så jeg er sikker på at disse månedene kommer til å fly av gårde, og før vi vet ordet av det så står vi på scenen under finalen!

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Fastelavn, morsdag og presseoppslag
Mottoet som endret livet mitt

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på