fbpx

Mottoet som endret livet mitt

Om du har fulgt med på mitt tidligere arbeid som deltager her i Miss Norway, så har du nok fått med at min første hjertesak tilbake i 2021 var mental helse. Da jeg vokste opp strevde jeg med min egne mentale helse, og følte i mange år at jeg ikke hadde kontroll over min egne mentale helse eller fremtid. Det var en lang prosess for meg å bli bedre, men jeg husker ett motto som hjalp meg masse gjennom denne prosessen, som jeg ønsket å dele med dere idag.

"Ta styring over ditt eget liv, om ikke vil noen andre gjøre det"

I denne perioden følte jeg at min mentale helse problemer hadde full kontroll over livet mitt, og jeg ante ikke hvordan komme ut av denne onde sirkelen, og føle at jeg selv kunne styre livet mitt. Derfor hjalp dette mottoet meg utrolig mye, og motiverte meg til å gi alt for å ta kontroll over mitt eget liv, og ikke la problemene rundt meg bestemme mitt liv for meg. Jeg ønsket å leve ett liv med god psykisk helse, hvor jeg hadde energien til å nå mine egne mål. Derfor jobbet jeg hardt med å oppnå dette etter at jeg fant dette mottoet, slik at jeg kunne ta kontroll over eget liv.

Selv etter at jeg ble frisk, forsøkte jeg å minne meg selv på dette mottoet hver gang jeg følte at jeg mistet kontroll over retningen jeg ville ta livet mitt i. Om det så var å stryke i fag, ikke komme inn på studier jeg ville komme inn på eller å plassere i Miss Norway under mitt første år. Når enn ting ikke har gått min vei, forsøker jeg å minne meg selv på dette mottoet "Ta styring over ditt eget liv, om ikke vil noen (eller noe) annet gjøre det". Dette har motivert og mint meg på å fortsette å jobbe mot drømmene mine, og ikke la nederlag dra meg ned. Jeg har kanskje ikke kontroll på hva som skjer rundt meg, men jeg kan ta kontroll over hvordan jeg reagerer på disse tingene. Det er dette som virkelig kan endre utfallet av hendelser som skjer mot deg, og gir deg en større kontroll over disse tingene.

Dette mottoet er en påminner om hvor mye makt vi faktisk kan ha over eget liv, og minner oss på å ta ansvar over skjebnen vår. Å velge passivitet over egenmakt har sine konsekvenser. Når vi tillater eksterne krefter å styre livene våre, risikerer vi å ofre drømmene våre, ambisjonene og retningen vår. Vi risikerer å blir passasjerer i stedet for sjåfører i vårt eget liv, tilskuere i stedet for deltakere. Ved å gi fra oss kontrollen, mister vi muligheten til å forme våre egne historier og skape det livet vi ønsker oss.

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Tiden fremover i Miss Norway
Falling in love with catwalk

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på