fbpx

Travel missebusiness

IMG_4872forside

Det har vært travle tider for meg i det siste. Jeg er endelig ferdig med skriftlig eksamen, og kan fokusere på andre ting også. Det blir mye spennende og gøy missebusiness framover, som for eksempel Beauty Camp i Oslo 2. juni, jeg har fått min første sponsor nå og da det blir mye sponsorarbeid, så klart photoshoots og mye mer!

Jeg gleder meg masse til Beauty Campen! Vi finalister skal trene på scene koreografi til finaledagen som er 9. august, også skal vi gå misseparade på vei til en mer luksuriøs middag for å kose oss.

Nå som jeg som sagt er ferdig med eksamen, kan jeg endelig nyte langhelgen min. Det har vært masse øving og forbereding, så en velfortjent pause er det på tide med nå. God helg til alle mine lesere :-)

 

Har du ikke sett presentasjonsvideoen min enda? Klikk HER for å se den!

Foto: Iselin Jamne

 

Stem på meg ved å sende en SMS "MISSU 9" til 1963.

Vil din bedrift inngå et samarbeid med meg? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Testing av SUP - Frivillig Skattekammeret
Min 17 mai feiring
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på