fbpx

Trim for alle!

74352350_411893956174712_8107816464255287296__20191119-151352_1 Foto: StudioHodne

Hei hei alle!
Håper alle har en god tirsdag.


I går var jeg på min første trim gruppe med eldre! Trimmen ble holdt på et eldresenter i Fredrikstad, hvor spreke eldre har drevet med trim i over 20 år nå. Damene er fra rundt om i Fredrikstad by, men møtes ukentlig på lokalet for litt mosjon og sosialt samvær. Siden de ikke er organisert, men bare møtes på eget initiativ har det vært litt vanskelig med å finne instruktører de siste årene. Selv er jeg veldig aktiv og trener daglig. Så fra Januar tar jeg over som instruktør for denne flotte gjengen. Det var via Frivilligsentralen at jeg så de søkte instruktør, og de fine fra Frivilligsentralen organiserte møte med de som driver trimmen for øyeblikket. Jeg har altså nå vært på min første time med «opplæring», og jeg gleder meg veldig til å ta over. Damene er alle så hyggelige og spreke. Jeg synes det er viktig at de eldre har et tilbud om fysisk aktivitet, slik at de kan holde seg i form. Og siden de ikke har et slikt tilbud ellers er jeg glad for å kunne gjøre et lite bidrag.
Oppfordrer alle til å sjekke med sin lokale frivilligsentral om det er noen oppgaver der som virker moro. Det er mye man kan gjøre for å hjelpe andre, som også er givende for en selv.
Ha en flott dag videre🖤

Bisous bisous!

-Isabel

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, så kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller på facebook: facebook Isabel Kemi, Miss Norway 2020 deltaker

 

Eksamen
Lappen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på