fbpx

Lappen!

Hei alle!

I går fikk jeg endelig lappen! Da jeg møtte opp på statens vegvesen i går var jeg sikkerlig nervøs og jeg hadde en time med oppvarming med kjørelæreren min før jeg skulle kjøre opp... og den turen gikk ikke så bra... Også, da vi var tilbake til statens vegvesen kom sensor ut og jeg fikk se hvem det var, jeg fikk stryke Gro. Stryke Gro er en eldre dame som har vært sensor så lenge jeg har visst at man kan kjøre bil. Det har alltid gått rykter og henne og det hjalp ikke akkurat på nervøsiteten... men så fikk jeg først sikkerhetsspørsmålene, og de gikk kjempebra, jeg fikk spørsmål om bremser og om hvorfor skjevtrekk oppstår. Jeg fikk beskjed om å kjøre videre og jeg satt med en veldig god følelse under hele turen for jeg gjorde det kjempebra og stryke Gro strøk meg ikke!

Jeg skal selvfølgelig huske på å kjøre pent og fortsette læringen! Mange klemmer fra Christina<3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

 

 

 

 

Trim for alle!
Mange nye bilder!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på