fbpx

Unik skoleuke

1

Jeg har kommet meg hjem til familien i Haugesund. Denne uken har jeg vært veldig opptatt med skolearbeid. Jeg hadde en presentasjon i dag som jeg jobbet mye med denne uken.

Å studere motedesign og jobbe hjemme har vært veldig annerledes for meg. Heldigvis har jeg mer plass å jobbe her i Haugesund enn det jeg hadde i Oslo i leiligheten. Jeg jobber med min avgangskolleksjon som heter Everyday Goddesst. Denne uken har jeg sydd ferdig mine 2 av 3 antrekk i (ikke ekte stoff.) Jeg må ha 15 antrekk i lineup digitalt og 3 av disse skal jeg sy i ekte stoff.

Før man syr noe i ekte stoff må man lage mønster og sy det på et stoff som ligner litt på de ekte stoffet man skal ha plagga i. For å finne ut om alt passer og fungere slik det skal.

Dette skjørte skal jeg da sy i denim og har en skjorte/bruse med den. 

Dette er min korte kjole hvor jeg skal sy opp i nude jersey stoff og forandre litt på den.

 Til slutt har jeg begynt på min paljett kjole som skal ha en low back med train. Framme skal den gå litt inn mot midten og ha en cow neck oppe med stopper på.

Det er mye jeg må levere både digitalt og sy opp plaggene til min visning. Alt dette jeg viser er kun en lite del av alt arbeid gjennom snart 2 år på Sofi. Derfor håper jeg at jeg kan komme meg snart tilbake på skolen og begynne å jobbe normal slik som før.

Pass på dere alle sammen, ta hensyn til hverandre og vær friske.

PS! Jeg har også jobbet litt denne uken med konkurransen hvor jeg har fokusert på min hjertesak og hva jeg vi at det skal være. Mer om dette kommer i min neste blogginnlegg.

 

Vil du samarbeide med meg kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/Atika-Hegic-my-journey-on-Miss-Norway-2020-104256687789461/

Instagram: https://www.instagram.com/atikahegic/ 

7 ting jeg aldri har gjort!
Isolert i fengsel...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på