Tar oppgjør mot kroppspress- mitt innlegg i Vestnytt

26733286_10159858803920565_810787488_o

For en drøy uke siden hadde jeg intervju med en kjempe hyggelig mann i lokalavisen på Sotra. Jeg var på skolen når de ringte så intervjuet tok plass i friminuttet på skolen, og det gikk egentlig veldig fint. Det er veldig kjekt å få muligheten til å jobbe med presse lokalt ettersom jeg er veldig stolt av hjemstedet mitt. Selve intervjuet gikk veldig fint. Jeg er veldig glad jeg fikk snakket ut om viktige ting som kropp og skjønnhetspress, ettersom dette er noe jeg ønsker ikke skal ta del i noen sin hverdag. For å sitere meg selv så synes jeg ALLE er perfekt på sin måte. Du trenger aldri å måle deg med andre. 

Det eneste som jeg tenker kunne vært bedre med innlegget var at jeg/ eller dem kunne oppgitt riktig alder, men det var samtidig litt komisk at jeg trolig har oppgitt at jeg er ett år yngre enn jeg egentlig er.  Alt i alt er jeg veldig fornøyd, og jeg er kjempe stolt av hjemstedet mitt som står bak meg og støtter meg i denne konkurransen. Så tusen takk til vestnytt for ett fint og hyggelig intervju.  

Gi stjerner til dette innlegget:
Søker du jobb?
Hva er PMU?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på