fbpx

Vinn en photoshoot for deg og en venn!

forsidebilde_Vinn-en-photoshoot

Siden jeg nå er finalist i Miss Norway har jeg lyst å dele en bit av min rolle i konkurransen med en av dere. Nå kan DU og en venn kan vinne en photoshoot! Kanskje du vil ha et nytt profilbilde? Eller gi en fin gave til besteforeldre? Trenger du bilder til Instagram? Uansett hva du trenger det til, blir det verdifullt. Et bilde kan vekke mange følelser, kanskje du får et nytt syn på deg selv.

Jeg og min fotograf finner en fin lokasjon til photoshooten, så alt du trenger å ta med deg er deg selv, personen du vil ha med, litt forskjellige klær, og et stort smil! Min frisør og jeg styler dere med hår og sminke, mens noe god snacks blir utdelt. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme!

*Det er en fordel at du bor i Bergen.

Kravene for å delta er:

1. Lik Facebooksiden min: Klikk HER.

2. Tagg en du vil ha med deg

Du kan tagge så mange ganger i kommentarfeltet på Facebook du vil. Vinneren blir presentert i et nytt blogginnlegg, og blir kontaktet av meg på Facebook 12. juni. Dette blir gøy, jeg gleder meg til å møte dere. Lykke til!

Foto: Iselin Jamne 

Vil du stemme på meg som folkets favoritt? Send "MISSU 9" til 1963!

Har du lyst å bli min sponsor/samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Vær forsiktig med deres sosiale medier!
Min hudpleie rutine
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på