fbpx

Dyr

Hei, og god kveld alle samme! 

 

Fotograf: Martin Stamnes 

MUA: Makeupbyprimaa

 

Den dagen jeg tok noen bilder, så var jeg så heldig og fikk lov til å ta bilder med kattene til fotografen. Det skal ikke alltid være så lett å ta bilder med dyr generelt. Men mine nærmeste vet at jeg er utrolig glad i dyr, spesielt hunder og katter. Må innrømme at det ikke var så lett å få kattene til å pose, men vi klarte å catche noen fine bilder. Begge kattene var utrolig søte og rolige katter, han ene var litt sjenert i starten. Før han da bestemte seg for å komme bort å hilse, hehe. 

Nå er det ny uke nye muligheter. Begynner å bli litt hektisk med skolen akkurat nå, og venter fortsatt på visse bilder. Men som sagt når eventuelt du/dere vil oppnå noe, så handler det om å prioritere riktig. Så husk det, det er mulig å rekke alt. Prøv minst mulig å stresse over ting. Er selvfølgelig lite vi får ut av å stresse mer enn nødvendig. 

Igjen ha en fin kveld videre, så snakkes vi om ikke lenge. 

Kjenner du en som vil samarbeide ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Dånende brud...
Vlog - Hvordan jeg fikset håret før Miss Universe
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på