Wildlife habitats aiding endagered animals – Nairobi

Dagen i går ble brukt på å besøke dyrene I forskjellige dyrehabitater og naturreservater og lære mer om hvordan disse organisasjonene hjelper med å redde dyr fra svartemarkedet og ulike situasjoner hvor de ikke får til å overleve på egenhånd.
i besøkte Nairobi Animal Orphanage først hvor vi fikk leke litt med dyrene og lære om hvorfor de ikke kan bo ute i villmarken. Blant en av mange grunner så overlever ikke mange av disse dyrene uten flokken sin og har enten blitt utestengt eller får ikke til å holde følge med resten, andre kan være skader påført av andre dyr, skader av jakt fra mennesker og mer. Vanligvis så hadde jeg følt at det var litt ubehagelig å se dyr i bur, men vi fikk treffe på dyrene og  så forholdene de levde under som hjelper dem til å leve.  
Reservatet tar inn frivillige fra verden rundt som vil jobbe der og pleie for disse dyrene.
http://www.kws.go.ke/volunteer-guidelines
Deretter besøkte vi The African Wildlife Foundation som lot oss møte på mange elefanter som bodde på et reservat laget spesielt for dem. Mange av disse elefantene hadde blitt tatt fra støttennene og blir solgt videre som produktet elfenben. Dette er ulovlig men skjer fortsatt i dag.
Å sponse elefanter er en flott måte å støtte organisasjonen på – https://www.awf.org/donate
Du kan også bidra ved å skrive under en petisjon for å stanse trafficking av pangoliner her - https://secure.awf.org/Tilslutt så besøkte vi sjiraff senteret (the giraffe centre) bare for moro skyld og for å mate de og for å ha en fin avslutning til dagen.

Gi stjerner til dette innlegget:
Gratulerer med dagen
We need strong, independent women - This is a Miss...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på