fbpx

Støtt Hvaler IL med pantelappen

Hei❤️

I flere uker nå så har jeg samlet opp, plukket og funnet panteflasker, spurt naboen om litt pant og fikk samlet opp en hel Bil med panteflasker!

Måtte til og med få hjelp av Hvaler Taxi, en av mine sponsorer til å få hjelp til å frakte alle panteflaskene til butikken (Da bilen min ikke er den største?).

Men i samarbeid med Hvaler IL så samlet jeg sammen masse flasker som jeg pantet. Og pantelappen la jeg i kassa med Hvaler IL på. Det gjør at alle de pengene som folk velger å legge der går til Hvaler IL organisasjonen. 

Jeg synes det er en utrolig fin sak å gi bort pantepengene til! Hvaler IL er et idrettslag her på Hvaler som driver med fotball og håndball. Jeg klarte å samle inn over 220 flasker! Jeg er kjempe fornøyd med det, og håper det inspirerer andre til å også gjøre det samme☺️ Det tar kjempe kort tid, og du trenger ikke samle inn så mange som meg, men hvis du er på butikken på Bunnpris på Hvaler så henger hvertfall postkassa ved panteautomaten?

Nå er det kun 2 dager igjen at man kan stemme, så hadde satt virkelig stor pris på om du ville sendt inn en stemme ❤️ MISSU 1 til 2401

Mange klemmer fra meg❤️

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Norske verdier, inkludering og ytringsfrihet
Jeg har flyttet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på