fbpx

Støtt Hvaler IL med pantelappen

Hei❤️

I flere uker nå så har jeg samlet opp, plukket og funnet panteflasker, spurt naboen om litt pant og fikk samlet opp en hel Bil med panteflasker!

Måtte til og med få hjelp av Hvaler Taxi, en av mine sponsorer til å få hjelp til å frakte alle panteflaskene til butikken (Da bilen min ikke er den største😂).

Men i samarbeid med Hvaler IL så samlet jeg sammen masse flasker som jeg pantet. Og pantelappen la jeg i kassa med Hvaler IL på. Det gjør at alle de pengene som folk velger å legge der går til Hvaler IL organisasjonen. 

Jeg synes det er en utrolig fin sak å gi bort pantepengene til! Hvaler IL er et idrettslag her på Hvaler som driver med fotball og håndball. Jeg klarte å samle inn over 220 flasker! Jeg er kjempe fornøyd med det, og håper det inspirerer andre til å også gjøre det samme☺️ Det tar kjempe kort tid, og du trenger ikke samle inn så mange som meg, men hvis du er på butikken på Bunnpris på Hvaler så henger hvertfall postkassa ved panteautomaten🤩

Nå er det kun 2 dager igjen at man kan stemme, så hadde satt virkelig stor pris på om du ville sendt inn en stemme ❤️ MISSU 1 til 2401

Mange klemmer fra meg❤️

Travle dager
Jeg har flyttet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på