fbpx

Hei!

Jeg heter Anita, og er en sprudlende og glad ung dame.

Jeg er 22 år gammel, og kommer fra byen mellom de syv fjell; Bergen! Jeg er halvt norsk og halvt iransk, og jeg passer på å ta godt vare på begge opphav.

Mitt favoritt sitat: "What if it does´nt come true?" "Ah, but what if it does?"

Photoshoot i minusgrader og snø

Fotograf Stian Hogstvedt

God mandag!

Nå har en ny uke startet, og det er så deilig! I dette innlegget ønsker jeg å fortelle litt om uken som har vært. I Bergen har det vært isende kaldt, det har snedd og blåst.

Bergen by blir helt magisk da snøen har lagt seg over byen, derfor måtte jeg bare ut for å ta noen bilder i det vakre snølandskapet. Til denne photoshooten ønsket jeg å fremheve det klassiske og tidløse. Derfor valgte jeg en varm vinterkåpe, og en klokkehatt (på fransk og engelsk heter hatten cloche). Det var en virkelig kald dag å ta bilder på, men jeg er så utrolig fornøyd med resultatet.

Har du et favoritt bilde? Fotograf Stian Hogstvedt

 

Kontakt meg:

Instagram Anahitathefirst

Mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

1034 Hits

Første dag med kurs

Fotograf Stian Hogstvedt

Hei fine dere!

Den 09.01 hadde vi det første Miss Norway kurset. Det var så kjekt å hilse på så mange av de andre deltakerne! Alle sammen var så flotte; både på innsiden og på utsiden :) Vi fikk masse nyttig informasjon om veien videre, hvordan vi skal jobbe, og det som skal skje fremover. Selv om kurset varte i åtte timer, fløy tiden forbi så raskt. Da vet man at man koser seg!

Etter kurset kjenner jeg meg enda mer motivert, og så spent for å være med på Miss Norway!

Mvh Anita

Kontakt info:

Ønsker du å være en sponsor? Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram @Anahitathefirst

 

Fotograf Stian Hogstvedt (insta @Hogstevdtphotography)

841 Hits

Miss Norway 2021 Anita

Head-shot-purple

Hei, jeg heter Anita! Og i går fikk jeg den flotteste mailen; at jeg er gått videre i første uttaket i Miss Norway 2021! Jeg ble så glad da jeg leste at jeg fikk være med på denne spennende reisen. Jeg gleder meg så masse til å bli kjent med deltakerne, og å være med på kurs :)

Jeg er en sprudlende, utadvent og selvstending ung dame. Jeg er oppvokst i den regnfulle byen mellom de syv fjell, Bergen. Etter videregående tok jeg et årsstudium i likestilling og mangfold. På fritiden min er jeg glad i å holde meg aktiv, med fjellturer, trening på senter, eller dans. Jeg er svært glad i det estestiske og har et godt øye for detaljer.

Jeg håper dere vil følge meg på denne fantastiske og spennende reisen! Flere innlegg kommer :D

Følg meg gjerne på Instagram: Anahitathefirst

 

 Fotograf Espen Gundersen

2227 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på