fbpx

Hei!

Mitt navn er Emilie, jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Lillestrøm, men opprinnelig kommer jeg fra Ringsaker.

Jeg meldte meg på Miss Norway 2023 for å bidra til å utgjøre en forskjell når det kommer til kvinnehelse, men også for å utfordre meg selv på flere måter. Jeg ønsker å spre både erfaring og kunnskap, men også snakke for dem som ikke...

Hei!

Mitt navn er Emilie, jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Lillestrøm, men opprinnelig kommer jeg fra Ringsaker.

Jeg meldte meg på Miss Norway 2023 for å bidra til å utgjøre en forskjell når det kommer til kvinnehelse, men også for å utfordre meg selv på flere måter. Jeg ønsker å spre både erfaring og kunnskap, men også snakke for dem som ikke kan, de som ikke tør og de som har gitt opp. 

Jeg har fullført VGS, Helse og oppvekst med studiespesialisering og har nå et friår der jeg jobber på sykehjem. Jeg har mitt 4 år som pleiemedarbeider på sykehjem, og dette er noe jeg trives med. Jeg elsker jobben min, da jeg kan hjelpe mennesker, og spesielt for de som trenger det. Videre ønsker jeg å studere, og følge drømmen som grunder og eller modell.

Nå i Miss Norway, vil jeg hjelpe kvinner ved å gjøre flere bevisst over den usynlige sykdommen, endometriose.

For nærmere kontakt:

E-post: Emiliesvendbynilsen@gmail.com

Instagram: @Emiliesve

 

More

Nå nærmer det seg beautycamp!

IMG_0137
Foto og sminke: Suzan Guli 

 

HEI, TAKK FOR AT DERE KOMMER INNOM<3

Som sikkert flere vet, så nærmer det seg beauty camp. Dette holdes 3. juni, altså lørdagen som kommer! Jeg synes det er så gøy å være i finalen, og kunne få muligheten til å delta i noe som dette. Men det er sikkert flere som lurer på hva beauty camp er?

Først og fremst, samles vi alle med vår runway coach og flere fra organisasjonen for å kunne trene og forberede oss til selve finaledagen. I år så holdes det litt annerledes, så vi skal holde på fra klokken 09.15 til 22 på kvelden! Dette blir en lang og minnerik dag, det vet jeg. Vi får blant annet sash, siden vi nå er finalister! Etter treningen blir det fotografering, såå da er det å ta med makeup bagen!! 

Jeg kjenner jeg gleder meg til å møte jentene igjen også, selv om de er mine konkurrenter så er de så dyktige, vakre og snille. Det gjør det mye lettere å ha det gøy, og at vi faktisk kan kose oss under alt av trening osv. Jeg husker catwalk kurset godt, og det var fylt med så mye latter. Derfor tror jeg beautycampen kommer til å bli enda bedre nå som vi er bedre kjent! 

Jeg er også glad for at vi får ordentlig trening, for det er ikke bare bare å gå plettfritt på 12cm hæler. Forhåpentligvis har jeg forbedret meg mye mer fra forrige kurs haha.

Bilder fra tidligere catwalk kurs:

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg håper dere får en fantastisk uke<3

KLEM, EMILIE

For nærmere kontakt:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Emiliesve

 

197 Hits

Er du like lei av akne som meg? Sjekk ut mine anbefalinger av hudpleie, og hvorfor akne kan oppstå.

8EB5C513-84F0-4E53-9D67-A1DE63A7CDD0
Foto: Roger Myrland - (Ad/ Kjole fra @GolightlyNorge)

 

HEI, TAKK FOR AT DU KOMMER INNOM <3

Som jeg har snakket i et tidligere innlegg, har jeg lenge slitt med akne. Jeg vet jeg ikke er den eneste der ute som har slitt med det, eller generelt mye urenheter. Det har vært årevis med mye styr og spørsmål om hvordan jeg skal klare å holde huden min fin, uten å tenke på neste breakout. Huden min har alltid slitt mye på vinter- og vårsesongen, hvert år, og jeg har hatt vansker med å finne ut hva som virkelig kan hjelpe meg.

Når man har prøvd både antibiotika, isotretonoin og hudpleie anbefalt av hudlege uten særlig bedring, er det klart at man mister litt av håpet. Så er ikke selve utbruddet alltid det verste heller, men arrene man får etterpå. Det setter dype spor i huden, og det kan påvirke selvtilliten.

MEN, ettersom at jeg har prøvd litt av hvert nå i hele 8 år, ønsker jeg å komme med anbefalinger av produkter som virkelig har hjulpet meg massevis. Alt dette er snakk om egen erfaring, og jeg ønsker å dele det som reddet meg. 

Rater mine nåværende og tidligere hudpleie serier: 

1. QKOREANCOSMETICS - TETRAFORCE 10/10

Dette er en hudpleie serie egnet spesielt for de som sliter med akne. Denne rutinen jobber aktivt mot kviser, samtidig som den er forebyggende innenfra og ut- slik at den vil holde kvisene borte på en 100% naturlig og sunn måte. Dette er den rutinen jeg bruker både morgen og kveld, og er virkelig det eneste som har gitt meg en bedring så fort! 

Jeg sliter også med arr, men helt siden jeg begynte med denne rutinen, har huden min begynt å jevne seg mer ut, og gløder mye mye mer. I starten av rutinen, fikk jeg et breakout, men det skjer når det jobbes innenfra og ut. Nå i dag, har jeg ikke fått et eneste nytt utbrudd. Jeg føler jeg endelig kan gå uten hudsminke. 

Denne serien anbefaler jeg på det sterkeste om du sliter med det samme som meg da mange andre produkter angriper og tørker ut huden. Denne rutinen er spesielt utviklet for sensitiv hud, og er svært effektiv mot kvisene!! 

Magi for meg <3

 

2. LA ROCHE EFFECLAR 6/10

Etter isotretonoin kuren ble jeg anbefalt denne serien for å holde kvisene unna. Av egen erfaring funket denne rutinen en liten periode, og var ingen permanent løsning for meg. Jeg hadde denne rutinen opp til to år, før jeg byttet til Tetraforce. Rutinen holdt ikke kvisene helt unna, og jeg følte ofte at huden var stram og tør. Men før var dette en tidligere favoritt da huden roet seg litt ned. 

 

3. CeraVe - Blemish Control 2/10

Dette er produkter som har en billig pris, og har funket for mange. Produktene har også gått viralt på TikTok. For meg så merket jeg ingen forskjell, og andre har klaget på at den har forverret huden. Om man ikke sliter så mye med akne, og har normal hud, så kan dette sikkert være en god rutine for deg. Men sliter man virkelig, ville jeg fokusert på ordentlige produkter som jobber innenfra og ut, selv om prisen er litt dyrere!  

Så selv om noe har gått viralt på sosiale medier, betyr det ikke at det passer deg og din hudtype! Det er viktig å undersøke hva som er problemet bak urenhetene. Om det er feil hudpleierutine, kostholdet, stress, hormoner, genetisk o.l. Det er så mange grunner til hvorfor kviser kommer!!

 

Årsaker til akne: 

- Akne er arvelig, så man kan være genetisk disponert for overproduksjon av talg. 

- Rask nedbrytbar karbohydratholdig kost (f.eks. sukker og raffinerte kornprodukter) kan trigge utbrudd av kviser.

- Stress forårsaker høyere produksjon av kortisol i kroppen vår, som er steroidhormon. Dette hormonet gir økt produksjon av talg, som igjen er hovedårsakene til akne. 

- Hormonell akne kommer ved hormonelle svingninger i kroppen, og kan komme oftest i sykluser, spesielt under stress! 

 Huden min på Effeclar:

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Huden min nå på Tetraforce:

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Huden min med sminke på: 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

WOW

Hud tar tid, og huden min er ikke perfekt. Men det viktigste er at jeg er på bedringens vei, og jeg ikke blir plaget av det. Målet med innlegget er for å hjelpe flere der ute som sliter med det samme. Jeg vet det er tøft, og etter at jeg har gått igjennom så mange behandlinger og rutiner, vil jeg være 100% åpen om hva som hjalp meg. Jeg er både overrasket, og så lykkelig for at jeg slipper å gå på tabletter for å få en fin hud. 

Hvis dere har mistet håpet, noe jeg holdt på å gjøre, vil jeg rett fra hjertet anbefale dere å prøve denne rutinen. Jeg er ferdig med å felle tårer for dårlig hud <3

Jeg kommer også til å oppdatere dere litt her og der hvordan det går med huden min, for de fleste vet allerede at akne har vært et stort problem for meg. Join my journey!

 

 

KLEM, EMILIE

For nærmere kontakt:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Emiliesve

 

 

143 Hits

Siste uka

IMG_9826
Foto: Roger Myrland - Annonse// Kjole fra @GolightlyNorge

 

HEI, TAKK FOR AT DERE KOMMER INNOM<3

Nå har det vært lite blogging fra meg i det siste, så her kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd! Jeg har både vært på møte med Norsk folkehjelp, og vært på sykehuset ift. endometriose.

Norsk folkehjelp

Som jeg har fortalt tidligere, har jeg lenge hatt interesse for førstehjelp- siden jeg som barn bisto som assistent i pappas førstehjelpsfirma. Helt siden han gikk bort, har jeg hatt ønsker om å gå i hans fotspor. Derfor søkte jeg om et møte med Norsk folkehjelp, og har nå da søkt meg på kurs både innen førstehjelp og søk og redning. Jeg tror dette kan være passende for meg, da jeg har erfaring fra tidligere, og interesse for det! Pappa har vært et stort forbilde, og nå vil jeg være et godt forbilde for andre <3

 

Timen min på sykehuset

Men, som de fleste vet er hjertesaken min kvinnehelse, der fokuset blant annet er endometriose. Jeg har slitt lenge med endometriose, og som jeg har fortalt i tidligere presseoppslag, har jeg ønsket å få ut spiralen. Dette fordi jeg har kjent på en forverring begge gangene jeg har hatt spiral. Det har medført sterkere smerter, og mer blødninger. 

Jeg har hatt problemer med å få ut spiralen på den "vanlige måten", da det har vært alt for smertefullt for meg. Derfor har jeg vært i narkose nå 3 ganger, for å både ta den inn, og ut. MEN, denne torsdagen fikk jeg time på Ullevål sykehus (endelig, etter 4mnd venting).

Helt siden jeg fikk innkallingen har jeg lenge gruet meg, da jeg har hatt dårlig erfaring med tidligere gynekologer. Men, denne gangen møtte jeg en helt av en overlege. Så nå er spiralen ute! Jeg håper virkelig dette kan lette på smertene, og blødningene. Dette er første gang jeg følte meg trygg nok til å ta ut spiralen, og det er takket være legen. Dette da en mann, som er ekspert på endometriose! Jeg må si jeg ble unormalt glad, og fikk gledestårer for at jeg klarte å pushe meg selv nok til å gi det en sjanse, og for at jeg endelig opplevde å bli tatt ordentlig vare på. 

Synes det er så fint å se endometriose bli tatt på alvor. 

 

Veien videre

Så nå er hele Mai kalenderen stappet med kommende møter og prosjekter som kommer til å bli suuper gøy. Det blir også en del forberedelser til 17.mai med jentene, og familien. 

Men det jeg gleder meg mest til, er beauty camp 3. Juni!! Da skal vi trene, øve, kose oss, så får vi sash, og så blir det photoshoot. Så, ja jeg gleder meg som et barn <3

 

TUSEN TAKK, KLEM EMILIE

 

For et samarbeid, eller nærmere kontakt:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @Emiliesve

 

 

134 Hits

Dagen som konferansier og modell!

IMG_9736
Foto: Privat - Bilde med leder av venneforeningen og Anita som jobber på sykehjemmet.

 

HEI, TAKK FOR AT DU KOMMER INNOM<3

Da har jeg kommet hjem fra moteshowet! Det har vært en så spennende og koselig tid, der jeg både kan få stille opp som konferansier, modell og snakke om kvinnehelse. Jeg ble også intervjuet av den lokale pressen, og regner med at det blir publisert en gang snart. Gleder meg veldig til å se både bildene, og hva de skriver om arrangementet.

Jeg syns dette gikk veldig fint, og jeg er veldig fornøyd med egen opptreden. Er så godt å kunne snakke høøøyt om hjertesaken min. Men var enda koseligere å se beboerne, pårørende og venner både le og kose seg. Er veldig takknemlig for dagen, så nå legger jeg ved noen bilder: 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Privat

Her sitter jeg og Gufrid å forbereder oss til showet!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Var også veldig heldig som fikk gave <3

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Privat

Tusen takk for i dag!

Klem, Emilie <3

 

For et samarbeid, eller nærmere kontakt:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @Emiliesve

223 Hits

Jeg er finalist i Miss Norway!! Hva er planen videre nå?

IMG_9724
Foto: Roger Myrland


HEI, TAKK FOR AT DU KOMMER INNOM<3

Det er så utrolig motiverende og koselig å kunne være med videre i finalen! Jeg er så stolt over meg selv som både har klart og orket tross for endometriosen som vanligvis har kommet i veien. Men ikke nå, jeg er her for å kjempe om min sak, og gjøre min deltakelse verdt det. Er også super takknemlig for denne muligheten!

Nå er planen å jobbe med flere prosjekter for å forsterke min sak. Jeg har blant annet planer om å bli med i en podcast- der jeg skal snakke om endometriose og mer! I tillegg til det, har jeg et kommende møte med norsk folkehjelp- hvor jeg ønsker å bidra med alt jeg kan. 

I morgen så skjer moteshowet, og jeg har allerede øvd og gått igjennom hva jeg skal si og gjøre sånn 100 ganger kanskje? Jeg er i helt ekstase, og tror det kan være lærerikt for meg også. Morsomt å kunne bidra med litt catwalk, så får jeg trent litt på en "scene" i samme sleng. Blir så bra å kunne prate om hjertesaken min, og det å kunne se beboerne kose seg!

For å ikke gå helt i jobbmodus, tilbrakte jeg litt av dagen på kafe og shopping med bestevenninna mi, og fått endelig tatt påfyll på vippene mine <3 Her er noen få bilder fra dagen

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Alle foto - Privat

Så nå gleder jeg meg til morgendagen, kommer oppdatering i morgen kveld <3

Tusen takk, klem!

 

For et samarbeid, eller nærmere kontakt:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Emiliesve

 

123 Hits

Jeg skal stille opp som frivillig på et moteshow!!

IMG_9666
 Foto: Privat

HEI, TAKK FOR AT DU KOMMER INNOM<3

For litt siden ble jeg kontaktet, og spurt om jeg vil stille opp som frivillig på et moteshow, på et sykehjem. Dette er da for beboere, pårørende og nærmiljøet.

Jeg selv jobber på sykehjem, og vet hvor mye det gleder både beboere og pårørende av å ha ulike aktiviteter og arrangementer. Ofte kan det bli litt for mye av de samme rutinene, og da er det gøy med et moteshow! Her avtalte vi at jeg både skal stille opp som modell og konferansier. Her får jeg både vist min catwalk, og snakket ut om hjertesaken min i tillegg. Sykehjemmet samarbeider med et klesmerke til moteshowet, og lokalavisen kommer også til å stille opp! Arrangementet blir holdt 6.mai, så nå nærmer det seg.

Dette blir en morsom og minnerik opplevelse <3

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Reklame /- Foto: Privat

Kjole fra Golightly

Elsker alle kjolene de har - de bruker norsk design, og kvaliteten på kjolene er til å skryte av!!

Dette er den tredje kjolen jeg bruker fra dem, og jeg føler meg så elegant <3

@Golightlynorge

 

 

 

Ønsker du et samarbeid, eller nærmere kontakt:

Instagram: @Emiliesve

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

137 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på