fbpx

This is the night!

Dette er kvelden jeg (og tusenvis av andre) har ventet på, nå om bare et par timer får vi vite hvem som går seirende ut som Miss Universe. Gud, så spennende! I skrivende øyeblikk sitter jeg å ser på Miss Universe Preliminary Competition på youtube, der vi blandt annet får møte Olivia Culpo som er regjerene Miss Universe i to timer og 15 minutter til. 

Jeg får kriblinger i hele kroppen av å se for meg hvordan det må være å stå på den scenen. Hvor ufattelig stort det adrenalinkicket er, og hvor stor opplevelse det hele er. Det må være utrolig.

Can't wait!

b2ap3_thumbnail_996939_711922825502901_1622896236_n.jpg


Ta forresten en tur innom min private blogg også! cristinamarias.blogg.no

  1774 Hits
1774 Hits

Spent!

Nå er det ikke lenge til den store finalen, og tiden er snart inne for å få vite hvem som går av med den stolte seieren av å få bli Miss Universe Norway, som skal representere de sterke og vakre kvinnene i dette flotte landet vårt. Det kribler i magen bare av å tenke på det! Finalen nærmer seg med stormskritt, og det skal bli så gøy. Personlig synes jeg alle jentene er flotte og herlige på hver sin måte, så det å finne sin favoritt synes jeg er kjempevanskelig.

 

Det jeg kan si med full sikkerhet er at den jenta som blir Miss Universe Norway kommer til å få det så moro! Og for en tittel å bære.. Gleder meg allerede til neste år da det (forhåpentligvis) blir min tur!

 

Masse lykke til, jenter!

  1359 Hits
1359 Hits

Ja vi elsker!

Hei på dere <3

Nå er det så vidt sola begynner å titte frem, og det liker vi. Ikke lenge til sommeren nå! Tenkte jeg skulle fortelle litt om en av oppgavene vi har;

En av de mange morsomme og utfordrende oppgaver vi jentene har i denne konkurransen er å opprette en egen side på Facebook. Noe som er både litt rart og uvant, men samtidig gøy på samme tid. Så da er det bare å ta en titt innom, og ikke glem og sjekk ut de andre jentene sine sider også!

Siden min finner dere HER

Miss Universe Norway på Facebook, med blogginnlegg fra de andre flotte jentene finner dere HER

Ha en fin dag, alle sammen!

b2ap3_thumbnail_dfghj.jpg

  1835 Hits
1835 Hits

Dyre vaner

 

Fra 11. Mars i år ble det forbudt å selge og importere dyretestet kosmetikk i Norge og andre land innenfor EU og EØS. Det er kjempebra! Men det er fortsatt mange steg som skal nås, og det jeg mener er det viktigste er å forby pelsbruk. I dette tilfellet mener jeg bruk av dyr på den måten at de brukes for pelsen, og ingenting annet. Hvis vi tenker på sau og får er dette noe vi også kan spise, og kan man bruke hele dyret mener jeg faktisk det er OK. Da det kommer til å frata et dyr sitt liv på grunn av andre sin forfengelighet synes jeg det er helt feil!

 

Lurer du på om dine hudpleieprodukter er testet på dyr? Sjekk her; http://www.kosmetikk.info/ja-liste/

Sjekk også ut forbypels.no og dyrsrettigheter.no

Det er så utrolig viktig at vi som mennesker gjør noe med dette! Dyr kan ikke snakke for seg, og vi er nødt til å bruke fornuften å være dyrenes talsperson.

b2ap3_thumbnail_animal-animal-cruelty-fur-idiots-wear-fur-no-fur-no-to-fur-51341.jpg

 

  1787 Hits
1787 Hits

Askershooten!

 

For noen uker tilbake var jeg i Asker hos fotograf Ketil Sætnan for å ha en fotoshoot til bruk på Miss Universe Norway sine sider. Jeg merket det var veldig uvant å stå foran kameraet, men ikke minst var det utrolig gøy! Jeg storkoste meg og synes det er kjempespennende å se hvordan det ferdige resultatet blir i forhold til hva man trodde det skulle bli. Ble ikke hundre prosent fornøyd med hvordan jeg tok meg ut på bildene, men det kommer seg! Det blir en veldig spennende tid fremover.

Her legger jeg ved et par bilder fra shooten.

God helg, alle sammen!

b2ap3_thumbnail__K1S1121_V2.jpgb2ap3_thumbnail__K1S1240_V2.jpg

 

 

  1909 Hits
1909 Hits

Herlig dag!

Herlig dag!
Selv om solen ikke har vært så altfor tilstede idag, har det allikevel vært en helt fantastisk dag. Håper alle dere har hatt en like bra dag! God natt, alle søte små :)
  1312 Hits
Emneord:
1312 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på