fbpx

3 LETTE HÅRFRISYRER

krllete-dress-hvit.-1jpg

3 LETTE HÅRFRISYRER

God Onsdag flotte personer! ♥

Da er vi allerede på lillelørdag, uken går så fort! I morgen skjer det mye gøy, jeg skal gjøre noen ærender tidligere på dagen. På ettermiddagen/kveld kommer Turid som også er finalist i Miss Norway. Vi skal bo sammen på et hotell 2 dager i Stavanger. Her har vi en del planer, så det er bare og vente å se! ♥

 

Nå tilbake til dagens innlegg nemlig hvordan du kan lage 3 lette hårfrisyrer. 

 

Hårbøyle

Dette er så enkelt, men kan endre hele antrekket og hårfrisyren. Har du en travel dag å ikke tid til å fikse håret ta på deg en hårbøyle, enkelt og greit ♥

 

Lav hestehale med messy look

Denne er en av mine go too når jeg har dårlig tid eller hvis du har litt fett hår. Ta ut litt hår foran og krøll det gjerne for litt struktur til ansiktet.

Løse store krøller

Dette er min hverdags look, denne bruker jeg alt for ofte haha! Du kan bruke en stor krølltang med sterk varme og hold 3-5 sekunder. Du kan også få fine store krøller av å lage 2 knuter/dult, på kvelden. 


Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

 

 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ny sak i Extraavisen om Kronisk Sykdom
Fremme i Lom!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på