fbpx

ALT DU TRENGER OG VITE OM BEAUTYBLENDERE

sminke gundersenfoto

ALT DU TRENGER OG VITE OM BEAUTYBLENDERE

Hei dere! God Torsdagskveld. ♥ Bare et lite døgn til når så er det helg! Tiden suser virkelig forbi nå før finalen. I dag fikk jeg besøk av Turid og vi skal KOSE oss på hotell frem til Lørdag. Jeg gleder meg til å vise henne hva Stavanger by har og tilby. ♥

 

BEAUTYBLENDERE

Men nå tilbake til Beauty Week! I dag skal det handle om beautyblendere, de er både elsket og hatet alt etter hvem du spør. Personlig elsker jeg beautyblender! Det er favoritt måten min for å sette krem produkter på ansiktet. 

 

Ting du må vite

  1. Ikke glem og bløt den helt ut. Jeg klemmer på den og lar den bli fuktig i vann i ca 10 sekunder før jeg bruker den. 
  2. IKKE legg den i et klamt sted som i sminkevesken din. Da blir den nesten aldri tør og bakterier vokser mye fortere på svampen. Bakterier = Uren Hud
  3. Du bytter ikke ofte nok. Det er forskjell på hvor lenge makeupartister anbefaler og bytte beautyblender, men en hovedregel er og kjøpe ny etter 3 måneder. Personlig skrifter jeg hver måned bare for og være sikker.
  4. Kjøp ny beautyblender om det er rifter og hull i svampen. Dette er et grosted for bakterier og da gjør svampen mer skade for huden enn nytte.

Håper dere lærte noe extra i dag♥

Ha en fantastisk kveld! 

 


Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

 

 

 

 

 

@Fotothorsen

 

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hjemme etter fine dager i Lom og Jotunheimen
Ta vare på kroppen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på