fbpx

HVA SER JEG ETTER I EN PEELING?

fff @fotothorsen / Christine Thorsen

HVA SER JEG ETTER I EN PEELING?

 

Hei,hei ♥ Dette er siste innlegg i Beauty Week så jeg er veldig intressert hvordan dere har opplevd denne reisen? Har du noe ris eller ros send meg gjerne en melding på Instagram eller kommenter dine tanker i kommentarfeltet nedenfor ♥

Hva jeg ser etter i en Peeling

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg ser i en ansiktspeeling, det er så mange alternativer der ute og det er utrolig vanskelige å forstå seg på alt som er skrevet på produktet. 

Det er faktisk flere produkter som kan være skadelig for huden om du bruker disse feil. Du kan ende opp med brannsår, riper, skraper i huden og irritasjon. 

 

Hva jeg unngår

Jeg unngår helt skrubber som har store korn i seg, disse kan faktisk lage mer skade på huden enn godt. 

 

Hva jeg alltid går for

Jeg går alltid for en peeling som har aktive ingredienser i seg, disse jobbe i dybden i huden. Mine go too ingredienser er AHA og BHA, jeg ser alltid etter disse i en peeling. 

DU må alltid være obs på at dette er sterke ingredienser og hvis du ikke har brukt dem før burde du starte veldig forsiktig! Start med en liten test, ta på produktet på hånden (etter bruksanvisningen) og vent 24 timer for å se om huden tåler det. 

OBS! Når du bruker aktive ingredienser eller syrer MÅ du alltid lese bruksanvisningen og følge den til punkt og prikke! 

 

Dette er det jeg personlig ser etter i en peeling. ♥ Håper du lærte noe nytt og spennende! 


Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotohorsen 


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Noen av mine favorittbilder fra shooter
Pakker til ferie

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på