fbpx

MIN KVELD`S RUTINE

smile

MIN KVELD`S  RUTINE

Hei, ♥ God Mandag! Jeg må bare beklage for et forsinket blogginnlegg. Dette skulle egentlig ha kommet på lørdags kveld, men men bedre sent enn aldri da haha! Så la oss bare sett i gang!

Du kan lese om min Morgen rutine her (Min Skin care routine morgen!). Dette er min kveldsrutine.

 

  1. Sminkefjerner - Hvis jeg har brukt sminke bruker jeg alltid en sminkefjerner av gel. Da vasker jeg ansiktet i lunkent vand og påfører sminkefjerner gelen på huden og øynene før jeg skyller av.

  2. Cleanser - Dette trinnet bruker jeg alltid uansett om jeg har brukt sminke eller ikke. Jeg pleier å bruke en skum cleanser med niacinamide, denne bruker jeg også på morgenen. 

  3. Toner - Glycolic acid toning solution, dette er en eksfolierende ansiktstoner. Den renser ansiktet mildt og gir en økt glød. 

  4. Serum - Jeg pleier å bruke et niacinamide serum. Etter serumet bruker jeg Renu 28.

  5. Ansiktskrem/Øyekrem- Jeg avslutter kveldsrutinen min ved å bruke en ansiktskrem og øyekrem med innhold av A Vitamin (Retinol). A Vitamin har mange fantastiske fordeler som, økt cellefornyelse, økt produksjon av kollagen, og hjelpe mot akne.

 

Dette er min Kveldsrutine ♥ Bruker du noe av det samme? Kommenter gjerne i kommentarfeltet.


Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

 @fotothorsen


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Snakk om det
Kjoledesigning og grilling!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på