fbpx

London Calling

IMG_3396

When in doubt, travel!

Så i morgen skal jeg endelig til London! Gleder meg helt sykt, selv om det dessverre ikke blir noe Lady Gaga konsert... men jeg får jo forhåpentligvis sett henne på nyåret! Det skal bli 5 flotte dager, med shopping, musikal, oppdagelsesferder, moro, tea time og mye mer! Jeg skal jo reise med mamma, så det blir kjempe koselig, så blir en slags jentetur. Lover å fortelle alt når jeg kommer hjem og jeg lover å ta masse bilde #instagoals -  I wish -  som jeg skal legge ut her.

Alt er pakket og klart, vi har med oss en stor koffert og en liten koffert, slik at vi får plass til å shoppe "litt", hehe. Har ikke med meg så alt for mye, men akkurat det jeg trenger til en slik tur.

Flyet vårt går 10:40 i morgen tidlig, som vil si at vi skal være på Gardemoen sånn ca. 8:30. Som igjen betyr at jeg burde legge meg tidlig i kveld. Men en god venninne skal feire bursdagen sin i kveld så planen er å dra en tur dit nå straks for så å rekke siste banen hjem.

Hva synes du om det jeg skal ha med til London? Ville du tatt med noe annet eller noe mer? Legg gjerne igjen en kommentar.

Kveldens antrekk:

   

 

Så da er det på tide å dra til byen for å danse litt før jeg skal i sengs. Hva synes dere om antrekket mitt?
Håper dere har en super lørdag og koser dere masse! 

 

Kisses, Nadia Helena!

3 Tips for deg som deltar i Miss Norway 2018!
Hvordan få til en vellykket fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på