fbpx

Å føle seg deprimert. . . . .

Hei og god kveld til dere.

Jeg personlig har alltid vært åpen om min psykiske helse. Å føle seg deprimert hver dag er det verste jeg noen gang har opplevd. Og jeg har opplevd mye i mine 19 år. Man kan tenke at ja, jeg lever et fint liv, jeg har en helt fantastisk familie, venner, jeg er med i Miss Norway osv.. Og alt dette er jeg selvfølgelig glad for, og veldig takknemlig for. Jeg skulle virkelig ønske jeg aldri ble deprimert. Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor jeg er det. Det var sånn ca. ett år siden da det var på sitt verste. Meg selv hadde aldri noen sinne følt en sånn dysterhet i hele mitt liv. Det føltes så rart. Jeg følte meg død innvendig, og det var med andre ord helt forferdelig. Det ble verre. Angsten. Jeg var helt kjørt, og jeg så faktisk ikke noe lys i enden av tunellen. Og det var trist. Og jeg gråt. Mye. Til slutt ble jeg likegyldig. Jeg var så ferdig med å være sånn her. Følelsene inni meg var alt fra å være lei meg, til å føle på sinne, redsel, lykke i blant, bekymringer som hopet seg opp. Det eneste som holdt meg oppe var min kjærlighet til andre. Jeg skulle aldri i livet svikte min kjæreste, min mamma, eller noen som helst jeg bryr meg om. For innerst inne, elsket jeg så utrolig høyt. Jeg lever for kjærligheten. Og det er noe jeg alltid kommer til å huske, helt til den dagen jeg dør. Jeg elsket hardt, men når jeg falt i bakken, så falt jeg hardere. 

Nå så er det angsten som jakter etter meg. Depresjonen vil alltid sitte i meg, som et arr. Den har lagt et avtrykk i sjela mi. Og det hørtes utrolig trist ut, haha. Men det er sannheten. Jeg har alltid følt at angst har vært en del av meg og ligget i mine gener. Jeg har bare alltid vært redd, for ingen grunn. Jeg hater det så mye. Og jeg prøver å ikke tenke på at jeg har angst lenger. Jeg prøver å ikke tenke på at jeg blir påkjørt hvis jeg går over veien. Og jeg har det greit nå. Jeg lever med det, og jeg klarer meg. 

Det beste jeg noen gang har gjort er å skaffe hjelp. Jeg anbefaler det på det sterkeste. Det hjelper. Jeg har lyst til å lage en YouTube video om dette, for å hjelpe flere sjeler der ute. <3 Om det er noe du lurer på, er det bare å sende meg en melding, jeg vet hva jeg snakker om. Og jeg har det ganske bra nå, etter å ha fått hjelp! Å være psykisk syk er ikke forbudt, eller en skam, og det burde ikke være tabu. 

Masse kjærlighet fra meg!

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: victoria_emilie

Facebook: Victoria Løken og "Victoria - veien til Miss Norway 2020"

Det kom som en sjokk
Nå kommer jeg ut!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på