fbpx

Det kom som en sjokk

Hei!

Da jeg meldte meg inn på Miss Norway var det fordi det hørtes gøy ut å være med på og får å møte nye mennesker. Etter noen uker fikk jeg svar om om at jeg hadde blitt valgt til å være en av deltagerne til Miss Norway. Dette syntes jeg var sjokkerendes. Jeg kunne ikke tro at jeg ble valgt. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle si ja til å være med men etter å ha lest mye om konkurransen og tenkt godt gjennom det valgte jeg å si ja.  

Litt om meg: 

Jeg heter Atika Hegic og er 20 år gammel. Jeg er født og oppvokst i en liten by som heter Haugesund men foreldrene mine er fra Bosnia. Jeg studerer motedesign på Sofi - School of fashion industry. Og på fritiden min liker jeg å trene og være med venner. Helt siden jeg var en liten jente har jeg vært veldig opptatt av å pose foran kamera og gå med små heler. Gå med glitrendes kjoler og har elsket å fikse meg foran speilet, men da jeg var 12/13 år gammel la jeg på meg minst 20-30 kg. Denne vekte påvirket meg veldig mye, men mer om dette kommer videre i bloggen min. Jeg har også vært med på noe som heter Curvie Cuve Norway hvor jeg var en av modellene. Dette kommer jeg også til å skrive mer om i bloggen min.

Jeg håper du har lyst til å følge meg veien videre i Miss Norway og om du har lyst til å samarbeide med meg så ta kontakt på denne emailen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Her er også linkene til mine andre sosiale medier: https://www.instagram.com/atikahegic/  https://www.facebook.com/atika.hegic

 

Hva jeg gjør hver høst
Å føle seg deprimert. . . . .
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på