fbpx

Nå kommer jeg ut!

75453509_415578512447992_518877490110791680_n

Hei dere!

I dag ønsker jeg å snakke med dere om noe som ligger veldig nær meg. I det siste har avisene skrevet om homoterapi. Det norske samfunnsklima har blitt preget av denne homoterapidebatten.

Jeg er selv skeiv, jeg har begynt å skrive flere innlegg til dere om dette, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle gå frem, helt til denne debatten startet. Nå kommer jeg ut, fordi jeg skal fortelle dere om min mening i dette her.

Jeg er åpen aseksuell, og dater både jenter, gutter, interkjønn eller hvem nå jeg blir tiltrukket til, såkalt panromantisk. 

Dette vil si jeg har ingen seksuell tiltrekning til noe/noen, men jeg kan forelske meg eller ønske å være sammen med de jeg er romantisk tiltrukket av.

 

I desember skal Norge bestemme om det skal være lovlig med homoterapi eller ikke. Dette er jeg mildt sagt overrasket over. Hvem hadde trodd at et så progressivt land som Norge må snakke om det skal være lov til å konvertere noens seksualitet, noe som er en stor del av en selv, pga. Såkalt "religionsfrihet"?!

Jeg er veldig for at folk skal få lov til å gjøre hva de vil, så lenge de følger Kardemommeloven. Så lenge det ikke skader noen andre, kjør på! Gjør hva du vil. 

Homoterapi er skadelig, dette er det ingen diskusjon på.  

Jeg er en del av det skeive miljøet, jeg har ekstremt mange skeive venner, og tanken på at noen an dem, NOEN av dem skulle gått gjennom dette her, gjør meg mildt sagt forbanna.  

Regnbuedagene 2019

 

Her er noe lesestoff:

https://www.vg.no/spesial/2019/homoterapi/

https://www.thetrevorproject.org/get-involved/trevor-advocacy/50-bills-50-states/about-conversion-therapy/

 

Gjerne skriv under denne underskriftskampanjen

https://www.underskrift.no/vis/7731

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en email på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta gjerne en titt gjennom facebook og insta sidnene mine: https://www.facebook.com/MissNorwayElida2020/ og https://www.instagram.com/elidaodine/

Håper å høre fra deg!

Å føle seg deprimert. . . . .
Presseoppslag i Moss dagblad
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på