fbpx

Bestevenn på fire ben

Hei dere!

Håper dere har en kjempe fin lørdag, og får slappet av litt nå i helgen. I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om min bestevenn på fire ben. For litt over ett år siden fikk vi ett nytt familiemedlem. Nemlig min kjære, vakre Morris. Morris er en Pomeranian hund på hele 3 kg. Det er helt utrolig hvor glad man blir i de firbente, og hvor mye glede de kan bringe. Vi hentet han i Drammen fra en oppdretter der, og dagen vi hentet han var nok den lykkeligste i livet så langt. Tenk at noen kan være så glad jeg kommer hjem, selv etter å bare vært borte i noen minutter. Hvis noen vurderer å kjøpe seg hund er det virkelig verdt det, men tenk nye igjennom det er et stort ansvar. Jeg er utrolig heldig at mamma passer Morris mye når jeg jobber, eller har mye skole.

Her er noen bilder av min vakre gutt <3

 

Dette er favoritt bilde mitt <3 

 

 

Ha en fin helg videre! 

Hvis du vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til " Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram- @aminevictoriaa

Catwalk øving
Trening!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på