fbpx

Mine semifinale bilder

(English translation at the bottom)

Hei alle sammen 

Nå er det endelig min tur til å dele bildene til semifinalen! Hele denne opplevelsen med Miss Norway er så utrolig spennende og jeg håper virkelig jeg har gjort nok til å gå videre og ha muligheten til å fortsette denne reisen. Jeg har mange planer for tiden fremover også, så krysser virkelig fingrene for at det går bra!

På bildene har jeg samarbeidet med fotografen Daniel Millan, han er en utrolig flink fotograf som alltid tar veldig bra bilder. Jeg føler vi samarbeider godt og jeg blir alltid så fornøyd med resultatet! Jeg har lært veldig masse av shootene med Daniel og er utrolig glad og takknemlig for at han vil jobbe med meg! 

Håper virkelig dere liker bildene! 

Foto: Daniel Millan

In English:
Hello everyone ♡

It’s finally my turn now to share my photos for the semifinals! This whole Miss Norway prosess is incredibly exciting and I really hope I’ve done enough to go through and have the opportunity to continue on this journey. I have a lot of plans moving forward as well, so I’m crossing my fingers that it goes my way! 

I have worked with photographer Daniel Millan on all the photos, he is an incredible photographer that always takes amazing pictures. I feel like we work together really well and I’m always really happy with the results. I have learned a lot from the shoots with Daniel and I’m so happy and grateful that he wants to work with me!

I really hope you all enjoy the photos! 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Trening!
Bilder til semifinaleuttaket
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på