fbpx

Bikini-bilder

Hei alle sammen

 

Fotograf: Roger Myrland

Før og fremst vil jeg beklage alle dere for å måttet vente til nå før dere fikk hørt noe mer fra meg. Det har dessverre vært mye som har skjedd på engang. Jeg har tilbringt mye tid med familien min, og mine nærmeste. Det viruset som går rundt for øyeblikket, har satt en liten stopp for hele verden. Derfor vil jeg bare nevne at dere er ingen alene om dette! I en slik periode er det utrolig viktig at vi alle er der for hverandre, støtte hverandre gjennom denne kjipe perioden.

I går så var jeg og tok bikini bilder til finaleuttaket. Kan nesten ikke tro hvordan tiden går utrolig fort. Det nærmer seg uttaket, og jeg er både nervøs og spent. Jeg har savna utrolig mye å ta bilder, som de fleste vet så elsker jeg å bli tatt bilde av. Det var en del vind igår, så jeg begynte å fryse litt mot slutten, haha! Men jeg ble utrolig fornøyd, anbefaler de av dere som bor i nærheten av Drammen om å kontakte Roger om dere har lyst på lignende bilder som meg.

Vi filmet litt til presentasjonsvideoen, og skal fortsette senere idag. Gleder meg til jeg får vist alle dere videoen når den er ferdig! Men inntil da får dere smøre dere med litt tålmodighet, hehe.

Siste innspurt som gjelder. Wish me luck! <3 

Ha en fin dag videre alle sammen!

Fortsatt mulighet å kontakte meg angående sponsing på min mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min historie!
Two media coverage on Easter Eve
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på