fbpx

Blondes do it better!!

Blondes do it better!!

Foto: cfexposure & kraftimage

God kveld, alle sammen! :) 

Idag har jeg bestemt meg for at jeg kommer til å satse som blondine i konkurransen! Jeg trives bedre som blondine, og føler at jeg kler det bedre enn mørkere hår. Det er jo på mange måter mer "normalt" å være lys blond og faren for at det kan bli kjedelig er jo der.. Men jeg tror nok jeg kan klatre høyere internasjonalt som blondie', enn brunette! :) Vinneren skal jo representere Norge! Planen er selvfølgelig ikke platinablonde lokker, men kontrasten mot solbrun hud er mye finere når man er litt lys i håret! :) 

Aah! Det er ikke lenge igjen til Lørdag og casting i Oslo!! Jeg gru-gleder meg.. Jeg har en veldig god magefølelse (foreløpig) haha.. Men alt kan skje! Jeg tror jeg skal ta med meg et par gode pumps og låne salen på Elixia så jeg får "gått inn" walken' min igjen! :O haha.. Det er jo et år siden sist, og jeg er litt ute av trening på det punktet! 

Bloggbildet jeg har valgt, har jeg valgt for å vise hva slags hårfarge jeg kommer til å få i løpet av de neste månedene med striping! Jeg tør ikke hel-bleike håret mitt når jeg har såpass "god" tid.. Egentlig burde jeg ikke gjort noe med det i det heletatt, for det begynner å bli faretruende nær frisørsaksa på slitthets-skalaen! haha! :P   


Nå skal jeg en tur ned på Brun og blid og forbedre brunfargen! Kan ikke være fiskebolle på lørdag! (;
b2ap3_thumbnail_552678_10151900777825705_52689460_n.jpg 
-Dette er meg og Nerea på bikinishoot med Rolf-Ørjan Høgset før finalen i Miss World Norway 2012 :) 


Håper alle har en fin kveld! :)

-Anette <3

Når kunnskap er makt og redder liv!
Slik var min helg :)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på