fbpx

Catwalk kurs

2-komprimert Foto: Knut Yrvin

Hei og hå.

På søndag var jeg og noen av de andre flotte damene fra årets Miss Norway konkurranse på Catwalk kurs som fant sted på Åpen Scene i Oslo.

Det var så fantastisk å endelig få møte noen av de andre jentene og vi kom så godt overens! Det var utrolig oppløftende å møte de andre jentene og det føltes mer ut som vi alle stod sammen om konkurransen ikke som hver for oss. En følelse av umiddelbart eller mer som et gammelt vennskap som kom tilbake slo meg. Vi var ikke ukjente for hverandre og vi hadde mye samme synsvinkler på livet! 

Foto: Knut Yrvin

Kurset med Klara ga en boost for å jobbe videre i veien til Miss Norway 2020. Det var oppløftende, tungt, kaldt, hardt og lærerikt! Det ga utrolig mye selvtillit og det krevde å gå mer utav komfortsonen å gå på en catwalk forran andre mennesker med deg i fokus! En del fotografer var også plassert i lokalet rundt catwalken som ga oss en følelse av hvordan det er å stå på en scene med publikum og kameraer i ansiktet. Hvor bevisst vi må være alle steg og ansiktsuttrykk vi viser på scenen.

Jeg lærte utrolig mye å har enda mer jeg skal øve på hjemme til neste gang jeg skal gå catwalk, for er det noe jeg liker er det nettopp å være i rampelyset. Selvom det er skummelt å få alt fokus og oppmerksomhet rettet mot deg er det også veldig godt for selvbildet og selvtilitten å utfordre seg selv litt! Får en slags lykkerus om du i tillegg får en følelse av at du mester det, du takler presset og oppmerksomheten og det er også en øvelse i seg selv som er spesielt viktig når du skal delta i konkurranser. Det var uvant å ha rampelyset kun rettet mot meg selv da jeg som regel sitter på en hest de gangene jeg fremtrer med et publikum. 

Foto: Knut Yrvin

Helgen har Alt i Alt vært fylt med gode utfordringer med en støttende og motiverende gjeng fra Miss Norway konkurransen. Tusen takk alle som var med å dele denne helgen med meg. 

Takk til dere som leser

Følg meg gjerne på Instagram: Vikktska 

Eller på FB: HER

Klem fra meg  

Min første catwalk kurs
Budstikka igjen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på