fbpx

Budstikka igjen!

Hei alle! 

Jeg har kommet i Asker og Bærums lokalavis igjen! Budstikka! Der har de skrevet litt om at jeg har kommet videre etter semifinaleuttaket og litt om veldedighetsorganisasjonen jeg er ambassadør for, Hjerterom!

Jeg håper alt står bra til med alle, og at alle for en helt fantastisk fin uke! Selv har jeg litt såre føtter etter helgens catwalk-kurs, hvor vi gikk på 12 cm høye heler i ca. 7 timer! Med unntak av dette har jeg det strålende og venter en fin uke foran meg med bursdagsfeiring til lillebror, pappa som kommer hjem fra Nederland og et treningsseminar på søndag, i tillegg til dette er det selvfølgelig skole og litt trening!

Mange klemmer fra Christina! Ønsker dere en fin dag videre!

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Catwalk kurs
Åtte ting jeg ikke kan fordra!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på