fbpx

Min første catwalk kurs

1

På søndag var jeg på min første catwalk kurs. Og det var ikke lett. Jeg som studerer motedesign og har sett på flere milioner av modeller gå catwalk, trodde jeg ikke det skulle være så mye man må tenke på får å gå catwalk riktig.
Det handler ikke bare om å «kunne gå i heler» men det handler om så mye mer. Man må kunne posere, smile, gå riktig osv.. Og det er mye man må tenke på.

Jeg synes at kurset var veldig lærerikt, det er noe ting jeg må jobbe mer med enn andre, så nå trener jeg hjemme på det. Jeg skal igjen på catwalk kurs på søndag og det gleder jeg meg til veldig. Å lære mer om alt.

Som sagt var jeg ute med noen av jentene før kurset og alle var så snille og flotte jenter. På kurset fikk jeg også møte de som kunne være med på lørdag. Alle jentene jeg møtte på søndag og lørdag var så hyggelige og fine jenter. Og alle var veldig flinke til å gå på catwalk. Jeg gleder meg veldig til søndag får å møte resten av jentene. Og jeg håper på at vi får flere anledninger til å henge mer sammen.

Fotograf: Knut Yrvin

Fullbooket helg (kurs-dag)
Catwalk kurs
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på