fbpx

Catwalk kurs

Hei dere! :)

På søndag som var deltok jeg på mitt første catwalk kurs i Miss Norway, jeg nevnte det i mitt forrige blogginnlegg og tenkte å skrive litt mer om hvordan det var nå.
Det er jo ingen hemmelighet at å være flink på catwalk i veldig høye sko er en veldig viktig del av missekonkurranser, og Miss Norway er inget unntak der. Det arrangeres derfor flere catwalk kurs i konkurransen, hvor vi lærer veldig mye om hvordan vi kan bli best mulig på catwalken.

Kurset var som nevnt på søndag og varte i 7,5 time og ble holdt av Klara Szalai og Henriette Hauge, Miss International Norway 2019. Vi fikk innføring i kroppsholdning, posering, gåteknikk, turns og mye mer. Jeg som har danset i mange år tidligere fikk en del flashbacks til det da det er en del koreografi som går inn i det hele og mye som faktisk kan minne om dans. 
Det var alt i alt et utrolig lærerikt og morsomt kurs og jeg vil si jeg lærte utrolig mye nytt og fikk en veldig bra erfaring. Det er et nytt kurs igjen nå til helgen som jeg også skal bli med på, så jeg gleder meg allerede masse til det. 

Foto: Knut Yrvin

En av de aller beste tingene med hele kurset må jeg si var å møte flere av de andre deltagerne, vi har begynt å få en del kontakt over sosiale medier, men å møte alle i virkeligheten var noe helt annet. Det var nesten som vi kjente hverandre fra før og hadde allerede så mye til felles, noe som var veldig gøy. Jeg snakket med nesten alle sammen og fikk virkelig bekreftet det gode inntrykket jeg allerede har hatt av de. Gleder meg virkelig så mye til å bli enda bedre kjent med alle sammen fremover og å møte resten av deltagerne som ikke var med på dette kurset også!


Etter kurset dro jeg og tre av de andre jentene på Egon og vi ble sittende der i flere timer og snakke om alt og ingenting, noe som var ekstremt koselig! Tror virkelig jeg kan få venner for livet gjennom denne konkurransen! 


___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Liten oppdatering
Fotoshoot!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på