fbpx

Tanken bak mine finaleantrekk!

God kveld alle sammen! :)

Tenk at finalen er om bare to dager, jeg sier det virkelig hele tiden, men dette året har gått så fort, og vi er så utrolig nærme den store dagen nå! 
I dag skal jeg fortelle litt mer rundt valget og tanken bak alle antrekkene jeg skal bruke på finalen på lørdag. 
Som jeg tror de fleste har fått med seg er en av mine største interesser mote og klær, det er noe jeg har fokusert en del på gjennom konkurransen og valgene av finaleantrekkene mine er heller ikke tilfeldige. 

Foto: Daniel Millan 

Utenom talen vi skal holde, så skal vi ikke si noe på scenen, så personligheten og hvordan vi representerer oss selv, vil syntes gjennom kroppsspråk, opptredenen på scenen, og så klart klærne vi stiller opp i. 
Uten å røpe for mye hva antrekkene er, skal jeg nå fortelle litt om tanken bak og symbolismen rundt hvert antrekk. 

Casual:
Dette er det første outfitet vi vises i, og kanskje det mest åpne med tanke på hva vi kunne velge å bruke. Her kan man nemlig bruke enten kjole, bukse, jumsuit, playsuit, shorts osv. 
For min del ville jeg få frem en litt "bosslady vibe", med en detalje på ermene som faktisk er en signatur i min personlige stil. 
Fargen på dette antrekket kan sees på som ganske uskyldig, men i rett sammenheng veldig sterk og kraftfull, litt sånn jeg ser meg selv. 
Øredobbene er et symbol på min interesse for mote, de er fra mitt favorittmerke som også representerer deler av mitt navn, kallenavn, og til og med Instagramnavn. 

Treningsantrekk:
På dette antrekket har jeg ikke tenkt så altfor mye på symbolismen, men fargen jeg valgte hadde jeg originalt tenkt å ha på aftenkjolen, men da jeg endret de planene tenkte jeg det var perfekt på trening. For meg symboliserer nemlig denne fargen glede og styrke, noe jeg også forbinder med trening. 

Cocktailkjole:
Dette er definitivt en av mine favoritter! I dette antrekket skal vi holde talen om vår hjertesak! Et stort hint til mitt antrekk, fra topp til tå, er glitter. Dette fordi jeg først og fremst elsker det, og syntes det er utrolig vakkert, men også fordi «my spark» kommer fra å ha overvunnet utfordringer i livet knyttet til min hjertesak. Dette kommer fra et sted av lidenskap, og jeg føler jeg skinner sterkest når jeg har muligheten til å hjelpe, inspirere og motivere andre, og det føler jeg blant annet at jeg har gjennom å sette fokus på, og fremme min hjertesak! 

Bikini:
Dette var det første antrekket jeg ble klar med, og som på mange måter er viktigst for meg. Bikinidelen i skjønnhetskonkurranser mener jeg er til for å fremme selvtillit, og vise mangfold blant kropper, og at alle kropper er flotte og viktige uansett hvordan de ser ut! 
Derfor har jeg valgt en bikini, og et sjal, som for meg representerer og symboliserer havet. Jeg er oppvokst på en halvøy med fjord rundt hele, i tillegg til at jeg har vært på utallige båtturer gjennom livet. Sjøen har for meg derfor blitt det stedet jeg føler meg friest og mest som meg selv. 
Å sitte ved havet en sommerdag og se sola reflektere i bølgene, og glitteret det skaper, da er jeg virkelig i mitt rette element. Dette ønsket jeg å ta med meg på scenen, noe som jeg da syntes ble perfekt å gjøre i bikinidelen, for når jeg bare er meg selv er jeg som mest selvsikker! 

Aftenkjole:
Denne kjolen er meg! 
Da jeg fikk vite jeg var kommet videre til finalen begynte jakten på den perfekte kjole, i utgangspunktet skulle jeg designe kjolen selv og var godt i gang med det, men av ulike grunner ble planene endret. Jeg skulle da egentlig bruke en helt annen kjole, denne kjolen var fantastisk fin, og på mange måter veldig meg, men også på mange måter ikke. Derfor var jeg ikke overbevist, og jakten på kjole fortsatte. 
I August kom jeg derimot over en ny kjole, og jeg bare visste at dette var den rette! Kjolen jeg dermed har gått for representerer meg, og hva jeg har ønsket å oppnå i denne konkurransen perfekt. Det er på mange måter en veldig tradisjonell kjole, som kan minne om noe Audrey Hepburn, et av mine største forbilder i livet, ville brukt, men med en moderne tvist.
Den er klassisk, men annerledes, og er ikke redd for å skille seg ut! 
Man kan også, nesten bokstavlig talt, se seg selv i kjolen. Det symboliserer hva jeg har ønsket å oppnå i Miss Norway. Jeg ønsker å være et forbilde unge mennesker kan relatere til, jeg vil vise at uansett utfordringer i livet, har vi det vi trenger for å lykkes med våre drømmer og mål, og jeg vil være en rollemodell hvor det reflekteres! 
Øredobbene til dette antrekket har jeg vært med på å designe, og de er litt som kjolen, veldig klassiske, men med en moderne vri. De passer selvsagt perfekt til antrekket også!
Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere denne stylingen på scenen!


Jeg gleder meg virkelig til å vise alle antrekkene, og spesielt nå som dere vet litt mer tanken bak, og planleggingen som har gått til hver enkelt look. For meg er det sjeldent noe som er tilfeldig, og slik er det også med finalegarderoben min. 

Håper dere er like spente som jeg er, for nå er det bare to dager igjen til Miss Universe Norway 2020 kåres!! 

1110 Hits

Flere høstbilder!

Hei dere :)

Foto: Anette Schive

Jeg tenkte i dag å poste noen fler av bildene fra min seneste fotoshoot med flinke Anette Schive. Bildene har høst-tema og gir virkelig den varme og fine høstfølelsen som jeg elsker! 

Jeg er veldig fornøyd med disse bildene, og håper dere også liker de! 
Hvis du vil se flere bilder fra denne shooten, kan dere tykke her!

Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Frem til 29. Oktober er det fortsatt mulig å stemme på meg! Hver stemme teller, så jeg setter utrolig stor pris på all hjelp! 

Send sms med MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!


Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

955 Hits

Sunt, enkelt og godt! For deg og miljøet. del 4

God mandag, alle sammen! :)

Wow, tenk at det allerede er siste mandag i Oktober, og faktisk finaleuken! Det blir noen hektiske dager for min del frem mot helgen, men jeg skal selvsagt komme med et nytt, og faktisk det siste vegetariske mattipset for denne gang! I dag ønsker jeg også å dele litt personlige erfaringer rundt det å være vegetarianer, og hvordan det har positivt har påvirket meg og mitt liv.

Foto: Daniel Millan

Hver mandag gjennom hele oktober har jeg kommet med et nytt, sunt, enkelt og selvfølgelig vegetarisk middagstips, hvor jeg også har fremmet kampanjen #MeatlessMonday, og viktigheten av å ha et mer plantebasert kosthold. 

Selv ble jeg vegetarianer for over fire år siden, og har virkelig oppdaget flere personlige fordeler ved det valget. Først og fremst har jeg fått mer energi, jeg merker jeg ikke blir like trøtt etter jeg har spist, og fordi jeg generelt sett får i meg mye mer grønnsaker og sunn mat sånn sett, har jeg mye mer overskudd. 
En annen fordel er huden min, jeg har aldri slitt veldig mye med huden, men i slutten av tenårene begynte jeg å få en del urenheter, jeg ikke klarte å bli kvitt. Derimot, da jeg ble vegetarianer, ble huden veldig raskt mye bedre og så mye sunnere ut!
Den siste, men kanskje viktigste fordelen jeg har følt, har vært følelsen av å ikke bidra til lidelse og død blant dyr! Bare ved å unngå kjøtt gjør jeg en stor tjeneste for miljøet og jorden vi lever på, og såklart dyrene. Det i seg selv har virkelig vært noe av det beste!

Om du også ønsker å se hva slags positive fordeler en vegetarisk kost kan ha, er #MeatlessMonday et fantastisk sted å starte, å unngå kjøtt bare en dag i uken kan ha stor påvirkning. Så hvis du ikke vet hva du skal spise til middag i dag, skal jeg tipse om en utrolig bra kombinasjon. Nemlig en pai/quiche med asparges suppe ved siden av. 

Quiche og suppe med asparges, oppskrift:
(For 8 porsjoner)

Du trenger:
- 125 g hvetemel

- 125 g sammalt hvete
- 7 store egg
- 1 kg asparges
- olivenolje
- 2 store poteter
- 2 gule løk
- 1/2 bunt frisk timian (15g)
- 1 1/2 liter grønnsakskraft
- 150 g ricotta ost
- 150 g reven cheddar

Paibunn:

1. Sett ovnen på 180 grader. 
2. Ha melet og en stor klype salt i en bolle, og smuldre i smøret. Lag en fordypning i midten og knekk i ett av eggene og drypp over 2ss kaldt vann. Bland og elt til en jevn og smidig deig. 
3. Legg deigen mellom to ark med bakepapir, og klem den ut til en ca 1 1/2 cm tykk deig. Sett den 30 minutter i kjøleskapet. Kjevle ut deigen mellom de to bakepapriene.
4. Legg deigen forsiktig i en 25 cm stor, kledd, paiform. Prikk paibunnen med en gaffel og stek i 20 minutter (eller til den blir gyllen)

Suppen:

1. Skjær aspargesene i to, og legg til side toppene til quichen. Skjær resten i biter og ha de i en stekepanne eller kasserolle på middels varme med 1 ss olivenolje.
2. Skrell potetene og løken, skjær dem i biter og ha de også i pannen. Ta halvparten av timianbladene av stilkene og ha de også i pannen. La det frese i 15 minutter, eller til det blir gyllen. Rør med jevne mellomrom. 
3. Hell i kraften, la det koke opp og deretter putre i 15 minutter. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og sil den gjennom et dørslag
4. Smak av med salt og pepper

Paifyll:
1. Mens suppen godgjør seg, har du resten av eggene, en klype salt og ricotta i en bolle, og visper sammen. Ha deretter i den revne cheddaren, og tilsett resten av timianbladene. 
2. Skjær aspargestoppene i biter og rør dem i eggeblandingen. 
3. Ha den over i paibunnen, stek paien i 40 minutter, eller til den blir gyllen.
4. Server sammen med suppen og nyt! 

Jeg vil virkelig takke for den gode responsen på disse innleggene, jeg linker alle de tre forrige under her, så kan dere ta vare på oppskriftene og prøve de ved en senere anledning også! Send meg gjerne bilder eller en melding om hva dere syntes om rettene, også får dere har en kjempefin mandag videre 

Link: Mandag 1, Mandag 2, Mandag 3#MeatlessMonday-innlegg
_______________________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Frem til 29. Oktober er det fortsatt mulig å stemme på meg! Hver stemme teller, så jeg setter utrolig stor pris på all hjelp! 

Send sms med MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

889 Hits

Veien til scenen - Miss Norway 2020

Foto: Anette Schive

Jeg pleide ikke å være midtpunktet, jeg var ikke den som snakket høyest eller tok mest plass. Jeg hadde derimot som oftest noe på hjertet, og jeg hadde mye jeg ville si, men det ble som oftest med ønske. Jeg er egentlig en utadvendt person, men har kanskje gjemt mitt potensiale inni meg, uten å tørre å komme helt ut av skallet mitt. 

Jeg har derimot i lang tid hatt en drøm om å gjøre noe større, utfordre meg selv, gå utenfor komfortsonen og ikke minst bruke stemmen min. Jeg har lenge vært fan av skjønnhetskonkurranser, men trodde aldri det var noe jeg skulle tørre å være med på. Derimot har jeg de siste årene virkelig sett en endring i fokuset i slike konkurranser, og hvordan det fremmer sterke, selvstendige, ambisiøse, inspirerende og ledende, kvinnelige talspersoner! Jeg så dermed Miss Norway som en enorm mulighet til å ikke bare utfordre og utvikle meg selv på veldig mange områder, men også til å få en plattform til å fremme saker jeg selv er lidenskapelig opptatt av. 

For over et år siden meldte jeg meg derfor på Miss Norway, og ble utrolig glad da mailen kom at jeg var valgt ut til å bli med! Selvom jeg hadde fulgt med på både Miss Norway, og andre nasjonale og internasjonale konkurranser i lang tid, hadde jeg virkelig ingen anelse om hvor utrolig dette eventyret skulle bli, og hvor mye jeg som person kunne vokse på bare et år! 

Jeg skal nå ta dere med på en oppsummering av dette året og det meste jeg har vært så heldig å få gjøre, rett og slett et lite tilbakeblikk på reisen min i Miss Norway 2020!

Foto: Daniel Millan

Gjennom dette året har vi deltagerne måtte gå gjennom mange ulike kurs, og jeg har vært med på en lang rekke forskjellige aktiviteter. Kursene har hatt stor variasjon, og jeg har virkelig lært utrolig mye nytt om en bransje jeg har stor respekt for, og nå syntes er veldig givende og være en del av! 

Blant kursene har det vært opplæring i catwalk, det har for meg vært et av høydepunktene. Jeg deltok på to catwalk kurs, i tillegg til beautycampen, for jeg ønsket mest mulig erfaring og øving! Jeg har ikke bare lært hvordan jeg skal gå bra i over 12 cm høye sko, men også hvordan være selvsikker på scenen, vise frem selvtillit, eleganse, stolthet og presentere meg selv på best mulig måte. Dette har jeg også tatt med meg utenfor scenen og praktisert i hverdagen! Må virkelig si det har hevet selvfølelsen min stort! 

På kursene, både på nett, og de vi har hatt i virkeligheten, har jeg hatt mulighet til å treffe og bli kjent med de andre jentene, og det har virkelig vært en av de koseligste delene av dette året! Jeg håper og tror jeg har fått venner for livet, og selvom vi konkurrerer mot hverandre, har jeg ingenting annet en kjærlighet for den gjengen vi har blitt! Jeg skrev tidligere i år et blogginnlegg rundt hvordan jeg unner de andre suksess i konkurransen, og at de alle inspirerer og motiverer meg masse, til å også gjøre mitt beste! Jeg er rett og slett veldig stolt av å være assosiert med, og en del av en så fin gjeng med kvinner! 

Trykk under for å komme til blogginnleggene jeg har skrevet rundt disse temaene:
Catwalk kurs 1, Catwalk kurs 2, Beautycamp 2020, Min refleksjon rundt å konkurrere mot andre jenter.

Bilder fra beautycampen. Foto: Daniel Millan

Jeg vil også skrive litt om alle fotoshootene jeg har hatt, å stå foran kameraet er noe jeg virkelig elsker, og med hjelp fra fantastiske fotografer har jeg foreviget mye av denne reisen.
Til de tidligere uttakene, og ellers i konkurransen har jeg samarbeidet med dyktige Daniel Millan, som har vært en fantastisk person å jobbe med, og en som har bidratt stort til min deltagelse. Og på presentasjonsvideoen jeg postet tidligere i år jobbet jeg med Tor Lindseth, og fikk lært mye nytt om hvordan det er å lage en slik video! Anette Schive og Kai Chen er blant andre fotografer jeg har vært så heldig å ha jobbet med, og sammen har vi fått til masse fine bilder dere har sett her på bloggen og i mine sosiale medier gjennom dette året! Må si jeg har utviklet meg mye på denne fronten gjennom alle shootene, og jeg føler meg definitivt mye mer komfortabel foran kamera nå enn i begynnelsen. 

Trykk på bildene for å komme til blogginnlegg med mine to første shoots, og mine to seneste:

Foto, min første shoot: Daniel Millan

Foto, min nyeste shoot: Anette Schive

Noe annet som har vært veldig gøy dette året har vært alt engasjementet utenfra. Før jeg delte at jeg var med i Miss Norway, var jeg litt usikker på hvordan responsen skulle bli, men det har vært over all forventing. Familie, venner, bekjente og til og med ukjente har vist meg sin støtte! Det har betydd veldig mye, og jeg føler virkelig jeg har en stor heiagjeng i ryggen, som har troen på meg, og som jeg virkelig håper jeg kan gjøre stolt!

Ikke bare har jeg fått støtte fra kjente og ukjente, men også flere journalister rundt om i hele landet har vist interesse for min deltagelse. Jeg har hatt nærmere 40 unike presseoppslag i ulike medier, noe jeg har lært enormt mye av! Jeg har vært i lokale medieomtaler fra langt nord til sør, men også flere nasjonale medier har vært interessert i min deltagelse og historie. 
Blandt disse har jeg vært i SE OG HØR, Nettavisen, Akershus Amtstidende, Glåmdalen, Helgelands Blad, Rana blad, Øyene avis, Radioriks Oslo, og mange, mange fler! (trykk på navnene for å komme til et av oppslagene i hver avis) 

Dette har tvunget meg ut av komfortsonen, for i begynnelsen syntes jeg intervjuer var veldig skremmende, men det har også utvidet den sonen, for nå syntes jeg det å snakke med journalister er noe av det morsomste!


Ellers i konkurransen har sponsorarbeid vært en stor del! Jeg har vært så heldig å samarbeide med noen fantastiske mennesker og bedrifter, som også har støttet min reise. Det har vært både lærerikt og spennende, men også veldig utfordrende å finne sponsorer, spesielt siden vi også er i en pandemi som har herjet nesten hele konkurransens løp. Derimot har det blitt bevist at hardt arbeid og ståpåvilje er viktig, og jeg har klart å finne fire fantastiske sponsorer! 

Jeg har med de blant annet fått være med bak fasaden på årets fashionweek, jeg har hatt flere spennende fotoshoots, fremmet produkter og tjenester i mine sosiale medier, og jeg har vært med på å finne passende aktiviteter for hver sponsor som skal fremme de på best mulig måte!

Bilder fra en av fotoshootene i samarbeid med min sponsor, Gaia
Foto: Daniel Millan
Bilde fra brudeshoot. 
Foto: Daniel Millan

En del av konkurransen jeg har satt stor pris på, som også går veldig hånd i hånd med mine verdier, er veldedig arbeid. Dette har vært med på å gjøre Miss Norway ekstra meningsfullt for meg og jeg har stortrives med denne delen av konkurransen. 

Jeg har jobbet med flere ulike organisasjoner og stilt opp på mange frivillige arbeidsdager for å kunne hjelpe til! Jeg syntes det er utrolig viktig å bruke ressursene man selv har til å hjelpe andre som behøver det, og frivillig arbeid er blant dette! 

Jeg har i hovedsak jobbet med Røde Kors, Nesodden Ressurskafé og Nesodden frivilligsentral, som er lokale organisasjoner som hjelper mennesker i mitt nærmiljø. (trykk på navnene for å komme til blogginnlegg om hva jeg har bidratt med) 
Dette er organisasjoner som gjør en stor innsats med å bekjempe blant annet ensomhet, fattigdom og som fremmer inkludering og samhold, uansett forutsetninger! Sammen med disse har jeg stilt opp og organisert i gratisbutikk, bidratt i kafeer, vært dagravn for å redusere store folkemengder under corona, vært besøksvenn, vært ambassadør, vært med på innsamlingsaksjoner og mye annet viktig og meningsfullt! 

En annen viktig organisasjon jeg har samarbeidet med, og vært et ansikt utad for, har vært MS-forbundet i Norge. Dette fordi MS, og kronisk sykdom, spesielt blant unge, er min hjertesak, ikke bare i konkurransen, men i livet!
Jeg skrev øverst i dette innlegget at jeg lenge har hatt en drøm om å gjøre noe større og bruke stemmen min, og den har jeg ønsket å bruke for å sette fokus på unge mennesker som lever med kronisk sykdom. Og kunne hjelpe disse menneskene til å få bedre forutsetninger, og viktige verktøy til å takle livet som syk, både mentalt og fysisk. 

Engasjementet og lidenskapen for akkurat denne hjertesaken kommer fra min egen veldig nære erfaring med kronisk sykdom, og mer spesifikt MS (Multippel Sklerose). Dette er en sykdom jeg de siste syv årene har levd med, og som lenge definerte og begrenset hva jeg følte jeg kunne gjøre i livet. 
Jeg mener og vet derimot at det ikke skal være slik! Kronisk sykdom skal ikke hindre mennesker fra å ha et bra liv, og gjennom Miss Norway har jeg fremmet dette. Jeg har spredd kunnskap rundt MS, deltatt på arrangementer for å fremme denne saken, vært med å bryte ned fordommer og uvitenhet, og snakket om viktigheten av å sette fokus på dette, for det er for lite snakk om det, men alt for mange rammede! 

Jeg har gjennom året ikke bare ønsket å nå ut, men jeg har nådd ut! Jeg har fått en enorm respons fra mennesker med samme utfordringer, som føler at jeg på en eller annen måte har hjulpet dem. Min åpenhet har derfor vært med på å gjøre en forskjell, og virkelig vist meg hvor viktig det er å dele åpent, og snakke om slike temaer! 

Da jeg ble syk tok MS’en fra meg troen på meg selv, og også min største drøm som var å bli danser. Jeg ønsket å stå på en scene å danse i ulike roller, foran mange mennesker, men denne drømmen kunne jeg ikke lenger følge.
Men i livet får vi ikke bare en drøm, vi har kontrollen til å finne nye, større og viktigere drømmer, og Miss Norway har gitt meg dette. Miss Norway har gitt meg muligheten til å, om bare en uke, stå på en scene igjen, foran mennesker, som meg selv og ikke minst MED TROEN på meg selv, som jeg har fått tilbake! 
Jeg håper og tror det vil være en motivasjon og inspirasjon for andre unge som føler de også har mistet seg selv på grunn av sykdom de, så urettferdig, er tvunget til å leve med.

Trykk under for å komme til noen av mine tidligere blogginnlegg om MS:
Min historie, Diagnoseprosessen, World MS day, Jeg gikk for MS, Fordommer og uvitenhet, Innlegg om tilbakemeldinger fra andre om min åpenhet rundt MS

Foto: Daniel Millan

Foto: Anette Schive

Det er bare seks dager igjen av konkurransen Miss Norway, catwalken er øvd inn, poseringen er satt, talen er skrevet og øvd på, antrekkene som jeg har lagt mye tanke bak henger klare, skoene er gått inn og takknemligheten for alt jeg har oppnådd i år er større enn noensinne! 

Den personen som ønsket, men ikke turte å ta plass, er nesten ikke til å kjenne igjen. Og skallet jeg var gjemt i, er ikke lenger synlig! Stegene jeg har tatt i denne konkurransen er større enn jeg trodde var mulig, og selvom jeg fortsatt har mye å lære, har jeg utviklet meg til en person jeg er stolt av å være!

Om under en uke kåres vinneren, og om innsatsen min dette året, og på finaledagen er god nok til at jeg får tittelen som Miss Universe Norway 2020, ønsker jeg å ta det til neste nivå. Jeg ønsker å fremme mulighetene Miss Norway og skjønnhetskonkurranser kan gi, og oppmuntre andre unge kvinner til å utfordre seg selv på den måten! Jeg vil også fremme hjertesaken min som ikke bare er viktig her til lands, men et enda større og mer kritisk problem internasjonalt. Jeg vil ikke lenger være en representant kun for meg selv og min hjemkommune lenger, og heller ikke bare for vårt flotte og fantastisk land Norge, men jeg vil være en representant for alle unge mennesker der ute som av ulike grunner ikke har troen på seg selv og sitt potensial, og som behøver noen som kan vise at, og faktisk hvordan, det er mulig å endre på dette!

Foto: Daniel Millan, Anette Schive

Jeg vil takke alle som har gjort denne reisen så innholdsrik og fantastisk, alle kontaktene jeg har fått, fotografene jeg har jobbet med, sponsorene som har hatt troen på meg, organisasjonene jeg har samarbeidet med, journalistene som har skrevet om meg, familie, kjæreste, venner og alle andre som støttet meg, og alle der ute, som heier på meg! Vi har gjort dette sammen, og jeg er så utrolig takknemlig for alt, og forhåpentligvis er dette starten på et enda større eventyr! 

Foto: Anette Schive

Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Frem til 29. Oktober er det fortsatt mulig å stemme på meg! Hver stemme teller, så jeg setter utrolig stor pris på all hjelp! 

Send sms med MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!


Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

1182 Hits

Når man gjør inntrykk!

Hei dere! 

Et av de største målene jeg har hatt med min deltagelse i Miss Norway, og en stor del av grunnen til at jeg ønsket å delta i denne konkurransen, har vært at jeg har en historie og en erfaring jeg lenge har ønsket å bruke til noe positivt for andre. 

Foto: Anette Schive

Jeg har alltid følt at jeg har hatt et budskap og noe å si, men ikke den rette plattformen til å dele det. Gjennom Miss Norway har jeg derimot fått den plattformen og muligheten til å nå ut. Da jeg selv som 17-åring ble rammet av den kroniske sykdommen MS, hadde ikke jeg noen å se opp til som var åpen om sin historie, både på godt og vondt, og som også viste at selv med en slik sykdom kan man leve et veldig bra liv. Jeg har derfor villet være denne personen for andre!

Dette har derfor vært en stor del av fokuset mitt i Miss Norway, og det har resultert i utallige tilbakemeldinger fra kjente og ukjente om at min åpenhet, på en eller annen måte har hjulpet, inspirert eller motivert de!

I dag fikk jeg tilsendt et innlegg fra en av journalistene jeg har hatt kontakt med i forbindelse med min deltagelse, og jeg må ærlig si at jeg ble utrolig rørt over det han skrev. Innlegget reflekterer rundt min åpenhet, og hvordan det har gjort inntrykk på han!

Det er en helt spesiell og unik følelse når man får vite at man har gjort et slik inntrykk på noen, og selvom det noen ganger kan være skummelt å være åpen om sårbare sider, er det så utrolig verdt det når man ser hva det kan gjøre for andre mennesker!

Foto: Daniel Millan, Innlegg: Daniel Deniazi (trykk på bilde for å komme til innlegget)

Jeg linker til innlegget til Daniel Deniazi her, og jeg håper virkelig dere alle vil lese det! Det er utrolig bra skrevet og det er virkelig en stor ære for meg å bli hyllet på denne måten! 

Finalen er nå rett rundt hjørnet, og dette er virkelig en enorm motivasjon til å fortsette å stå på, så godt jeg kan den siste uken, men selvfølgelig også utover konkurransen, og hvis jeg skulle være så heldig å få æren av å vinne tittelen som Miss Norway 2020! 

__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemme teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

913 Hits

Nye høstbilder!

Hei dere :)

Foto: Anette Schive

Som jeg har nevnt tidligere er høsten virkelig favorittårstiden min, naturen på denne tiden av året er virkelig helt unik, og selvom det blir kaldere ute, føler jeg en spesiell varme og ro, av hvor vakkert alt er! 

I slutten av forrige uke var jeg derfor ute å hadde en ny shoot med fokus på å kapre noe av den flotte høst-følelsen i bildene. Jeg tok bilder med en fotograf jeg ikke har jobbet med tidligere, nemlig fantastiske Anette Schive! Hun er virkelig en utrolig dyktig fotograf, og fikk frem akkurat den følelsen jeg ønsket i bildene. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og håper virkelig dere liker de også! :) 

Jeg kommer til å dele det opp i to deler, og poste flere bilder fra denne shooten veldig snart også! Og om du ønsker sjekke ut mer av Anettes arbeid kan du gå til Instagram-profilene hennes. Linker de her: @anette_schive, @sunlight_by_anette
__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemme teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

916 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på