fbpx

Catwalk kurs i Oslo!

God dag! 

Som dere vet har det skjedd mye den siste uken, men akkurat nå vil jeg tilbake til 7. og 8.Mars da jeg var i Oslo. 

Lørdagen var jeg i byen med en av mine nærmeste venner, som jeg også fikk overnatte hos. Jeg er utrolig heldig som har så gode venner! Vi gikk rundt i sentrum, og spiste på Oslo Streetfood. Det er helt klart et av mine favorittsteder å spise, de har så god mat! 

Vi var også i Vigelandsparken, som er en selvfølge når man er turist! 

Foto: Lars Einar Geitle 

På kvelden var jeg så heldig og fikk treffe noen av de andre semi-finalistene! Vi spiste på TGI Fridays og ble litt kjent med hverandre. Det var utrolig koselig, og la et godt grunnlag for dagen etterpå, nemlig catwalk kurset!

Foto: Ukjent hyggelig mann

Først og fremst var det utrolig lærerikt, både Klara(Coach) og Helene(Miss World 2019) var utrolig dyktige! Det var mye vanskeligere enn jeg kunne forestilt meg. Det å gå på høye hæler var kanskje det letteste av alt, noe jeg før trodde var min største utfordring. Jeg har så mye å lære...og jeg må øve øve øve! 

Alt i alt var det en hektisk, morsom og lærerik helg! 

Foto: Knut Yrvin

 

Ønsker du å samarbeide med meg? Ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook @MissnorwayElisabeth

Instagram: @MissnorwayElilsabeth

 

Catwalk kurs pt. 2
Ta hensyn til hverandre!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på