fbpx

Ta hensyn til hverandre!

God kveld alle sammen!

Vi er i en spesiell tid akkurat nå. Plutselig ble nesten alt snudd opp ned og en hverdag har blitt litt krevende.

Mye bekymringer, koronavirus kom for fullt  til Norge for en liten stund tilbake, og vil bare bli verre. Vi nordmenn virket veldig avslappende ovenfor dette kjipe viruset i starten, men det ble fort forandret!

Det er tøft å høre hva dette viruset gjør med verden, noen land er hardere rammet enn andre. At en sånn usynlig greie kan være så farlig er skremmende.

Jeg har prøvd å holde meg relativt isolert i hybelen min i Oslo for å unngå mye folk, men har vært noen få ganger i Oslo sentrum.

Det var som en helt ukjent by, alt er tomt, gatene, bussene, trikkene, og butikkene. Noe som er bra da får vi forhåpentligvis minsket spredningen.

Men i løpet av de gangene så observerte jeg noen folk som nyser og hoster uten og holde seg for munnen...

Vær så snill hold dere for munnen! Det er mange som er den del av (risikogruppen) eldre, transplanterte eller personer med andre underliggende sykdommer. Disse personene her er dessverre svakere og har et dårligere utgangspunkt!

Jeg får dessverre ikke dratt hjem for min mor hører til denne gruppen. Stort sett så kjenner alle noen som hører til denne gruppen, besteforeldre, andre i familien, venner, eller bekjente. 

Husk å tenk på andre også, og ikke bare deg selv.

Vil si en stor takk helsepersonell, butikkmedarbeidere og de andre som jobber hardt i denne perioden! Tar av meg hatten for dere!

Håper alle finner på noe morsomt og kreativt hjemme i ukene fremover!

Hus å ta vare på deg selv og de rundt deg!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392.

instagram: amyemclaren

Hilsen Amy.

 

Catwalk kurs i Oslo!
My fifth media cover
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på