fbpx

Ta hensyn til hverandre!

God kveld alle sammen!

Vi er i en spesiell tid akkurat nå. Plutselig ble nesten alt snudd opp ned og en hverdag har blitt litt krevende.

Mye bekymringer, koronavirus kom for fullt  til Norge for en liten stund tilbake, og vil bare bli verre. Vi nordmenn virket veldig avslappende ovenfor dette kjipe viruset i starten, men det ble fort forandret!

Det er tøft å høre hva dette viruset gjør med verden, noen land er hardere rammet enn andre. At en sånn usynlig greie kan være så farlig er skremmende.

Jeg har prøvd å holde meg relativt isolert i hybelen min i Oslo for å unngå mye folk, men har vært noen få ganger i Oslo sentrum.

Det var som en helt ukjent by, alt er tomt, gatene, bussene, trikkene, og butikkene. Noe som er bra da får vi forhåpentligvis minsket spredningen.

Men i løpet av de gangene så observerte jeg noen folk som nyser og hoster uten og holde seg for munnen...

Vær så snill hold dere for munnen! Det er mange som er den del av (risikogruppen) eldre, transplanterte eller personer med andre underliggende sykdommer. Disse personene her er dessverre svakere og har et dårligere utgangspunkt!

Jeg får dessverre ikke dratt hjem for min mor hører til denne gruppen. Stort sett så kjenner alle noen som hører til denne gruppen, besteforeldre, andre i familien, venner, eller bekjente. 

Husk å tenk på andre også, og ikke bare deg selv.

Vil si en stor takk helsepersonell, butikkmedarbeidere og de andre som jobber hardt i denne perioden! Tar av meg hatten for dere!

Håper alle finner på noe morsomt og kreativt hjemme i ukene fremover!

Hus å ta vare på deg selv og de rundt deg!

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392.

instagram: amyemclaren

Hilsen Amy.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Catwalk kurs i Oslo!
My fifth media cover
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på