fbpx

Dagravn

Hei dere! ♡

Jeg vil begynne med å ønske alle sammen en kjempegod påskeaften! Selvom det i år har blitt litt utenom det vanlige håper jeg alle har en kjempefin påske og koser seg masse uansett! Jeg pleier egentlig å være i Sverige i påsken, så jeg syntes det er litt spesielt og annerledes å ikke ha de vanlige tradisjonene, men jeg har det likevel utrolig koselig og gjør absolutt det beste ut av situasjonen. Jeg føler virkelig det er det beste vi kan gjøre nå!

I dag har jeg brukt en del av dagen til å gå som dagravn/dagvandrer. Nesodden frivilligsentral har nemlig begynt med et opplegg hvor frivillige går rundt på ulike steder her på Nesodden å minner ungdom og andre som er ute i store grupper på at det ikke er så bra nå og anbefaler de å overholde reglene som er bestemt, og å heller vente med sosiale aktiviteter til ting blir mer trygt i forhold til smitte av Corona. 
Det er jo mange som er hjemme å kjeder seg om dagen så jeg kan forstå at det frister å dra ut med venner og finne på noe, men det er så utrolig viktig å følge reglene og anbefalingene fortsatt, slik at smitten ikke sprer seg enda mer. 


Som dagravn er man ute to og to, selvfølgelig med god avstand fra hverandre, man går ute både på ettermiddagen og kvelden. I dag gikk jeg sammen med mamma og vi gikk ettermiddagsrunden, det var pøsende regnvær og vi gikk på veldig mange ulike steder. Heldigvis var det ikke så mange som var ute, men jeg syntes fortsatt det å være dagravn er en viktig ting å bidra med nå i disse tider! 


___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bilder til finaleuttak
Finalebilder/bikinibilder!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på