fbpx

Det er aldri forsent! Bli med meg på skolen, i dag vil jeg fortelle deg litt mer om meg selv!

Hei allesammen :)) I dag vil jeg ikke bare ta dere med til skolen min, men jeg vil fortelle litt mer om meg selv :))))

b2ap3_thumbnail_DSCF0017.JPG

Jeg begynte på videregående skole (voksenopplæring) i høst 2012. I dag ble jeg endelig ferdig med de 3 første fagene! Hurra :D Nå har jeg bare tre fag igjen så har jeg endelig studiekompetanse! :D Hvorfor er jeg så veldig glad? Jo nå skal jeg fortelle deg hvorfor... ;)

 

b2ap3_thumbnail_DSCF0010.JPG

Skole for meg har alltid vært et slit da jeg var veldig ukonsentrert og "vimsete" som liten.. Oppå det fikk jeg vite at jeg hadde dysleksi (skrive og lese vansker) og hjemme var det mye bråk! Det var så flaut å måtte være en av de "rare" i klassen som noen ganger gikk i spesial undervisning!

Barn er jo veldig nysgjerrige og spurte meg alltid: Mari, hvorfor har du egen undervisning i norsken?? eehhmm vel..jeg... jeg viste ikke hva jeg skulle svare, jeg ville jo være som alle de andre i klassen min. Det var vondt å føle at jeg var anderledes :(( 

 

b2ap3_thumbnail_DSCF0016.JPG

Som liten opplevde jeg mye vondt og flyttet ut hjemme i fra veldig tidlig! Jeg valgte selv å ta vare på meg selv i alt for ung alder... Videregående i tenårene mine gikk ikke så bra jeg hadde for mye å tenke på da jeg følte meg veldig alene i verden med så mye ansvar..

Heldigvis jobbet og sto jeg på, trente og konkurrerte i selvforsvar. Dette var det som holdt meg sterk og som lærte meg mye disiplin! Endelig forsto jeg at jeg også faktisk kunne være flink i noe!! :D

 

b2ap3_thumbnail_DSCF0013.JPG

Selvtilliten min vokste mer og mer! Jeg begynte å drømme om hvordan jeg ville at livet mitt skulle være. Og en dag kom lysten til å utrette noe tilbake! Jeg satte meg ned, ringte rundt og søkte på flere skoler og kom tilslutt inn!! Jeg var sååå utrolig glad og endelig skulle jeg også få muligheten til å gjøre noe mer med livet mitt!!

Men hvordan ville jeg takle det nå etter så mange år uten skole? Ville jeg klare det? Hva om jeg ikke var flink nok? Hva om jeg gir opp? Tankene fra fortiden kom over meg igjen og jeg tvilte veldig på meg selv av og til, men drømmen var like sterk!

I dag hadde jeg siste naturfag time og jeg kan stolt si at at jeg har fått 5 i standpunkt :)))))))

 

b2ap3_thumbnail_DSCF0018.JPG

Jeg tror det er veldig viktig uansett hva man gjør, uansett hva du har vært igjennom at du har en drøm, et mål å strekke seg til. Og det målet og den drømmen vil få deg bort fra alt det negative som holder deg igjen og gjøre deg til en mye sterkere person! Og om du evt ikke når målet ditt så vil du uansett lære masse på veien og du vil vokse veldig som person også

Dette er mine fantastiske klassevenninner :)) Kjempe søte flinke jenter som beviser alle at det aldri er forsent gjøre noe med drømmen sin!! :D

 

Klikk på linken og se så mange kjente mennesker som har dysleksi http://www.dyslexia.com/famous.htm du er ikke den eneste min venn :))

 

b2ap3_thumbnail_img_1071.jpg

 

 

Working out @ Fresh Fitness
Outfit: casual

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på