fbpx

Sjekk ut mine finalesmykker! :D

Sjekk ut mine finalesmykker! :D

Det er mange forberedelser til en eventuell finale i Miss Univere Norway. Alt skal være på plass. Både hår, sminke, kjole og ikke minst prikken over i'en; nemlig smykket. For er det noe vi jenter elsker, så er er det gull og glitter. Det får oss til å skinne, og er den siste finishen i et outfit.

Jeg elsker smykkene fra Jewels and Dreams som er flotte designersmykker håndlaget av Teresa M. Blancaflor. Hun tar også inn smykker fra andre produsenter, men smykkene jeg skal bære er håndlaget av henne selv. Disse passer perfekt til kjolen jeg skal ha på meg. 

b2ap3_thumbnail_Bilde-1.jpg

Dette nydelige armbåndet "Golden Drops" er laget med 14k gull og Swarovski krystaller. Jeg skal også ha matchende ørepynt som er like lekre:

b2ap3_thumbnail_Bilde-2.jpg

Disse er laget av sterilt sølv og Swarovski krystaller. 

Hun har masse mer på lager, så det er bare å ta en titt på hjemmesiden hennes her. Jeg vet ikke med deg, men jeg er håpløs når jeg ser smykker. Jeg vil ha alt, og da mener jeg ALT. Ser jeg noe som glitrer så blir jeg tiltrukket av det med en gang. 

NyStart - Backpackers making changes
Noen ord for natten

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på