fbpx

Et must i hverdagen

Et must i hverdagen

Hei på dere! I dag har jeg vært på trening med min personlige trener, så nå er jeg ganske sliten. Har trent med min PT en god stund nå, men snart reiser han på ferie så nå blir det trening på egenhånd fremover. Føler meg ganske klar for det, har et program jeg følger både på kosthold og trening så dette skal gå fint!

b2ap3_thumbnail_BI200YsCYAAhhgk.jpg-large.jpg

Fordelen med å ha et program er at man vet hva man skal spise og hva man skal gjøre på trening, på den måten blir man veldig effektiv og unngår å gå rundt å surre på trening. Kostholdsplanen hjelper meg til å unngå unødvendige søtsaker osv, selvom jeg også så klart koser meg når jeg har lyst til det. Grunnen til at jeg er ganske streng med meg selv på treningsfronten, er fordi jeg vil oppnå gode resultater og være på mitt aller beste nå i sommer og med tanke på Miss Universe Norway.

b2ap3_thumbnail_image1-3.jpg
Tommel opp! Sliten, men fornøyd etter dagens økt.

Endelig har treningen blitt en rutine for meg, selvom det til tider frister mer å slappe av så er det alltid verdt det når man sitter med go-følelsen etter en god økt! Når jeg kjørte litt cardio i dag så jeg forresten på Miss USA finalen, og for en motivasjon det var. Å se de flotte jentene, showet og stemningen fikk meg til å gi alt, jeg har så utrolig lyst til dette!

Jeg er ingen ekspert på trening, men spør gjerne om noen har noen spørsmål ang dette:-) Hjelper til så godt jeg kan.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

Diamond Awards 2013
BREECHES & COLLARS

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på