fbpx

Drm24

Hei

 

I dag har jeg vært litt på senteret for å få handlet høye hæler jeg trenger til kurset. Det som er viktig med høye hæler som er ca. 12 cm, er at de skal være behagelig å gå med. I alle fall når man skal gå på de i flere timer, hehe! På modningen tenkte jeg å høre med de avisene som har skrevet om meg før, i og med at de har vært veldig positive før semifinalen. De har hatt lyst til å få en oppdatering hvis det var slikt at jeg kom meg videre i konkurransen. Drammen live24, var en av de som har skrevet om meg igjen nå:) 

Nå tenker jeg meg en tur på trening, senere i kveld skal jeg sitte litt med skolearbeid.

Så til dere som har lyst til å lese artikkelen, så er linken her: 

https://drm24.no/nyheter/donja-23-klar-for-semifinale-i-miss-norway-2022533?fbclid=IwAR3PadMZfKzjEpCY-Frzt7g8eX_qPGWY9cYuYGxsoWfwEYJk0LKI4kenCYc 

Om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide med meg send mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Dere får alle ha en fin dag videre! 

Å bli voldtatt!
Borgemesteren mistet all kontroll på karnevalet!!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på