fbpx

Drm24

Hei

 

I dag har jeg vært litt på senteret for å få handlet høye hæler jeg trenger til kurset. Det som er viktig med høye hæler som er ca. 12 cm, er at de skal være behagelig å gå med. I alle fall når man skal gå på de i flere timer, hehe! På modningen tenkte jeg å høre med de avisene som har skrevet om meg før, i og med at de har vært veldig positive før semifinalen. De har hatt lyst til å få en oppdatering hvis det var slikt at jeg kom meg videre i konkurransen. Drammen live24, var en av de som har skrevet om meg igjen nå:) 

Nå tenker jeg meg en tur på trening, senere i kveld skal jeg sitte litt med skolearbeid.

Så til dere som har lyst til å lese artikkelen, så er linken her: 

https://drm24.no/nyheter/donja-23-klar-for-semifinale-i-miss-norway-2022533?fbclid=IwAR3PadMZfKzjEpCY-Frzt7g8eX_qPGWY9cYuYGxsoWfwEYJk0LKI4kenCYc 

Om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide med meg send mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Dere får alle ha en fin dag videre! 

Å bli voldtatt!
Borgemesteren mistet all kontroll på karnevalet!!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på