fbpx

Borgemesteren mistet all kontroll på karnevalet!!!

Hei alle!

Jeg er akkurat kommet meg tilbake etter vinterferien som har bestått av litt sykdom og karneval! Jeg var hos pappa i Nederland, der har de fastelavenskarneval hvert år og det varer over mange dager. Der går de fullt ut i syke kostymer og masse farger, bråk og korps. Det kan sammenliknes litt med en vill 17. mai. Det var utrolig dårlig vær, mye vind og regn dessverre, men likevel så var det gøy. Jeg hadde kledd meg godt og hadde mange lag med ull!

De har en tradisjon i Nederland hvor hver landsby har hver sin prins, og for å åpne festivalen så gir Borgermesteren fra seg byens offisielle nøkler til disse prinsene og har altså ikke lenger "kontroll" over byen i disse dagene, det er det noen festglade prinser som har! O.o

Jeg tenkte at for å dele opplevelsen med dere skal jeg dele noen bilder fra karnevalet. 

 

Vennlig hilsen Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Drm24
Siste ukene
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på