fbpx

Ekornhjelpen

83544144_606477626578580_2813863736828231680_n

Hei fine dere!

Jeg er frivillig i noe som heter ekornhjelpen, og i går ble vi kontaktet av noen som hadde sett tre små ekornunger i nærheten av der jeg bor. Disse er observert flere ganger, og de er dessverre sannsynligvis uten moren sin. I dag dro jeg til stedet de sist var observert, og tok med litt mat for å prøve å lokke de til meg. Jeg satt i et par timer, men uten hell. Ekornungene var dessverre ikke å finne. Jeg har lagt igjen mitt telefonnummer til de i nærheten, og skal titte innom jevnlig for å se om jeg ser de. 

Ekornhjelpen ble etablert våren 2019, og er kun basert på frivillig arbeid. Målet er å bistå med selvhjelp, slik at ekornene som ikke klarer seg selv, får den bistanden de trenger inntil de kan slippes ut.

Når ekornunger mister sin mor er de i desperat trøbbel, og den beste sjansen for å overleve vil være å finne noen til å ta vare på de frem til de er store nok til å klare seg selv. Det er her ekornhjelpen kommer inn i bildet. Som frivillig fosterhjem for ekorn i ekornhjelpen får vi veiledning i hvordan vi skal ta best mulig vare på de, samt hjelpe de til å klare seg selv.

Du kan lese mer om ekornhjelpen HER.

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

"Bærumsjente i frøken Norge-finalen"
26.04.20
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på