fbpx

"Bærumsjente i frøken Norge-finalen"

Hei alle!

Håper dere har hatt en nydelig helg så langt og at dere får en fortsatt fin søndag! Jeg har i hvert fall hatt en veldig fin helg med en liten tur innom hytten hvor jeg møtte en haug med skrot som måtte fjernes, men med godt selskap så går det fint! Jeg har også bakt kake og nytt det fine været selv om det begynner å bli litt kaldere igjen.

I forbindelse med finaleuttaket så har budstikka igjen skrevet om meg! Her er litt av artikkelen <3

Du får en klem tilgode fra meg, Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

Catching up med Andrea
Ekornhjelpen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på