Eksamenstid/Jul

Heihei

Nå er det bare 3 dager til jeg skal ha første eksamen..kan si jeg gruer meg litt, men samtidig gleder jeg meg til å bare bli ferdig. Og endelig ta meg ferie, også er det bare to uker igjen til jeg får tatt bilder. Gleder meg utrolig mye! Har vært ganske hektisk siste tiden, en del ting å tenke på. Men trøster meg litt med at det nærmer seg slutten av semesteret. 

Har ikke vært hjemme på en god stund nå, så blir veldig deilig å få kommet seg hjem. Endelig se familien sin, samt slappe av i juleferien. Jeg vil si jeg er klar for nyåret, og så klart skal jeg komme tilbake enda sterkere. Det er det som er målet mitt hvert år. Aldri gi seg uansett hvor tungt det eventuelt kan bli til tider.

En annen ting er at det faktisk bare er to uker igjen til bursdagen min! Haha, huff..føler jeg begynner å bli gammel. Men liker heller å si jeg er "ung voksen", inntil jeg nærmer meg 30 åra, hehe!

Dere får alle ha en fin dag videre! Og husk, stå på! U got this <3 

Klem fra meg, så høres vi snart igjen!

Mailen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. gjelder fortsatt, om du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg!

Hvorfor Miss Norway?
Åtte ting dere ikke visste om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på